Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon” vă înverzeşte biletul la Superbet! Ce a pariat Pandi pe echipa lui Drăguşin

”Pariază pe telefon” vă înverzeşte biletul la Superbet! Ce a pariat Pandi pe echipa lui Drăguşin

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” vine din nou cu soluţii, ca să înverziţi biletul la Superbet! Aveţi 3 bilete la dispoziţie, pe care fie le puteţi paria exact aşa cum le-a făcut Pandi, fie puteţi selecta şi combina meciurile şi cotele care vi se par cele mai interesante.

Vă place să pariaţi, dar aţi rămas în pană de idei? Nu vă faceţi griji! ”Pariază pe telefon” este sursa voastră de inspiraţie în fiecare săptămână. Cele 3 bilete pregătite de Pandi, ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială” vin cu cele mai bune cote de la Superbet. 

”Soliştii”

Începem cu ”Soliştii” şi, ca în fiecare săptămână, aveţi 6 meciuri pe care Pandi le-a analizat cu atenţie. Pe 5 dintre ele a mers pe victoria gazdelor. Din Anglia, Panduru a ales de data aceasta meciul echipei lui Drăguşin.

Tottenham joacă acasă cu Crystal Palace şi are un avans de 19 puncte şi 8 locuri în clasament, după 26 de etape. Echipa lui Drăguşin a pierdut un singur meci în ultimele 6 etape şi a câştigat ultimele 4 dueluri directe cu adversara din acest week-end.

Favorită clară este şi Ludogoreţ, în meciul de pe teren propriu cu ŢSKA Sofia. Liderul din Bulgaria are 11 puncte avans faţă de ŢSKA şi nu a mai pierdut în campionat din luna noiembrie. 

Şi Anderlecht, locul 2 în Belgia, porneşte cu prima şansă în meciul cu Eupen, penultima echipă din clasament. Pandi mizează şi pe victoria lui Villarreal, locul 13 în La Liga, în meciul de acasă cu penultima clasată, Granada. 

Singurul meci de pe ”Solişti” în care Pandi a mers pe victoria oaspeţilor este Koln - Leverkusen. Liderul din Bundesliga nu a pierdut niciun meci în 23 de etape, în timp ce Koln este în subsolul clasamentului.

”Peste 2.5 goluri”

Aveţi 6 meciuri şi pe al doilea bilet al săptămânii. Pandi a ales cele mai interesante meciuri din campionatele tari ale Europei. ”Peste 2.5 goluri” conţine partide din Premier League, Bundesliga, dar şi din Eredivisie.

Din Anglia, Pandi a selectat două meciuri, printre care şi derby-ul oraşului Manchester, City - United. Cetăţenii au marcat 59 de goluri în 26 de etape, în timp ce diavolii roşii au înscris doar 36. Şi la capitolul defensivă, United stă mai rău: a încasat 36 de goluri, cu 10 mai mult faţă de City.

Pandi a mizat şi pe atacul letal al lui Bayern pentru acest bilet. Chiar dacă este pe locul 2 în Bundesliga, la 8 puncte în spatele lui Leverkusen, campioana Germaniei are cele mai multe goluri marcate în 23 de etape, 63.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Freiburg - Bayern Munchen - Peste 2,5 goluri – cotă 1.50
  • Newcastle - Wolverhampton - Peste 2,5 goluri – cotă 1.60
  • Rangers - Motherwell - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Ajax - Utrecht - Peste 2,5 goluri – cotă 1.50
  • Manchester City - Manchester United - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • RB Salzburg - Austria Klagenfurt - Peste 2,5 goluri – cotă 1.57

”Nebunie Mondială”

Cel mai atrăgător bilet al săptămânii este, fără îndoială, ”Nebunie Mondială”. Ca de obicei, Pandi a selectat 10 meciuri, majoritatea cu opţiunea GG & peste 2.5 goluri. Dacă le bifaţi pe toate, veţi ajunge la o cotă fabuloasă de peste 950.

Cea mai mică cotă de pe bilet este 1.85, pentru un meci din Serie A. Mai exact, dacă vor marca şi Monza şi Roma, veţi înverzi acest meci de pe bilet. La polul opus, se află cota 2.15, care apare chiar de 3 ori.

Cele 3 meciuri cu această cotă sunt din prima ligă a Greciei, prima ligă a Turciei şi din cea a Cehiei. Toate 3 au aceeaşi opţiune, GG & peste 2.5 goluri. 

Mai jos aveţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Bochum - RB Leipzig - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Nottingham Forest - Liverpool - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Pardubice - Viktoria Plzen - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.15
  • Monza - AS Roma - GG - cotă 1.85
  • Valencia - Real Madrid - GG - cotă 2.00
  • Beşiktaş - Galatasaray - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Atalanta - Bologna - GG - cotă 1.90
  • Lamia - PAOK - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.15
  • Athletic Bilbao - Barcelona - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.00
  • Alanyaspor - Trabzonspor - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.15

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

 

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare