You are here:

Pariuri speciale pe viitorul lui Messi. Cine are şanse să-l ia de la Barcelona

Pariuri speciale pe viitorul lui Messi. Cine are şanse să-l ia de la Barcelona

Fotbal

Comentarii

Din 2000 la Academia Barcelonei, Lionel Messi pare imposibil de despărţit de gruparea catalană. Superstarul argentinian, care a ajuns în prezent la 32 de ani, a câştigat absolut tot ce se poate cu Barca, fie că a fost vorba de trofee colective sau de cele individuale.

Cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 140 de milioane de euro, Messi mai are contract cu echipa lui Quique Setien până în vara anului viitorul. Casele de pariuri speculează acest lucru şi consideră că sunt şanse ca decarul argentinian să aibă o nouă destinaţie începând cu iulie 2021.

Pe lângă meciurile oferite în categoria biletul zilei, vă prezentăm şi o serie de pariuri speciale, perfecte pentru această perioadă de carantină.

Pariuri speciale pe viitorul lui Messi. Cine are şanse să-l ia de la Barcelona

Cele mai mari şanse ale lui Messi sunt să ajungă la City. Casele de pariuri ofertă o cotă de 3.00 pentru acest pronostic. Clubul care are şi el şanse mari să îl ia pe Balonul de Aur este Juventus. Campioana Italiei ar putea avea astfel un atac de vis, cu Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo 4.00 este cota pentru acest pronostic.

Aşteptăm ca meciurile şi sportul, în general, să revină la viaţă pentru a vă oferi din nou cele mai bune ponturi pariuri de pe piaţă.

Surprinzător poate, pe locul trei se află orice club din Argentina. Evident, în cazul în care ar fi să meargă acolo, Messi ar putea să joace la granzii Boca Junior sau River Plate sau de ce nu, la echipa care l-a lansat în fotbalul mare, Newell's Old Boys. Acest pariu este cotat cu 4.33.

Pariuri speciale pe viitorul lui Messi. Cine are şanse să-l ia de la Barcelona

Ne întoarcem în Europa, acolo unde, argentinianul ar putea fi coleg la PSG cu fostul coechipier de la Barcelona, Neymar. Aceasta ar putea fi reţeta succesului pentru francezi, care nu au câştigat niciodată Liga Campionilor. Şansele ca mutarea să se perfecteze are o cotă de 7.00.

Bookmakerii iau în calcul şi o posibilă aventură a lui Messi în Premier League sau în MLS. 21:00 este cota pentru ca actualul fotbalist al Barcelonei sa meargă la Liverpool, Manchester United sau la o echipă din S.U.A.

Afla mai multe despre: messibarcelona 

viewscnt
Articole similare