Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pasiune sau nebunie? ”Perla” din Superligă a întors spatele FCSB-ului şi a ales să continue la echipa sa de suflet. ”Vrea să rămână” | EXCLUSIV

Pasiune sau nebunie? ”Perla” din Superligă a întors spatele FCSB-ului şi a ales să continue la echipa sa de suflet. ”Vrea să rămână” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rareş Pop este una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc. În vârstă de 18 ani, tânărul mijlocaş al UTA-ei este deja la al treilea sezon în Superligă, iar granzii din campionat au pus ochii pe perla ”Bătrânei Doamne”.

Dorit de FCSB, Rareş Pop este cu gândul doar la UTA. ”Îşi doreşte să rămână la Arad”

Atitudinea, seriozitatea şi prestaţiile solide l-au transformat pe Rareş Pop într-unul dintre cei mai curtaţi jucători din campionatul nostru, însă Alexandru Meszar a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Conducătorul UTA-ei a declarat, în exclusivitate pentru Orangesport.ro, că în momentul de faţă, poziţia lui Rareş Pop este a rămâne la Arad şi din sezonul următor.

Marea speranţă a fotbalului arădean este în clasa a XII-a la Colegiul Naţional ”Moise Nicoară” din Arad şi îşi doreşte termine cu brio examenul de Bacalaureat, fiind descris de profesori drept un elev exemplar.

”El în vară îşi termină BAC-ul şi rămâne să vedem ce îşi doreşte şi el. Până acum, poziţia lui este de a rămâne, pentru UTA şi pentru Arad. Lucrurile se pot schimba în fotbal de pe o zi de alta. Depinde de situaţiile financiare ale cluburilor, ale jucătorilor. Mai are contract câţiva ani cu noi. Îşi doreşte să termine şcoala la Arad, apoi vedem”, a spus Alexandru Meszar, pentru Orange Sport.ro.

Rareş Pop a bifat 23 de meciuri în toate competiţiile în acest sezon şi a marca trei goluri. Este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro.

Coşmarul exilului este aproape de final: UTA se întoarce la Arad!

Alexandru Meszar, conducătorul clubului arădean, a dezvăluit că revenirea pe Arena Francisc Neuman se va produce la sfârşitul lunii ianuarie a anului 2024, la meciul pe care ”Bătrâna Doamnă” îl va disputa în compania lui Sepsi, în etapa cu numărul 23

”Pe 27 ianuarie avem meci acasă cu Sepsi. Prima etapă jucăm în deplasare (n.r.cu FCSB), a doua etapă vom juca sigur acasă cu FCSB), a doua etapă vom juca sigur acasă. Gazonul este pus în proporţie de 95%”, a adăugat Meszar. 

În ultimele trei luni, UTA a disputat meciurile considerate pe teren propriu la Oradea şi Sibiu şi Cluj.

Afla mai multe despre: utafcsbsuperligărareş popalexandru meszar 

viewscnt
Articole similare