Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pasiunea secretă a lui Boloni: "Merg la talcioc, mănânc cu plăcere caşcaval pane şi papanaşi cu brânză!"

Pasiunea secretă a lui Boloni: "Merg la talcioc, mănânc cu plăcere caşcaval pane şi papanaşi cu brânză!"

Fotbal

Comentarii

Formaţia Antwerp, antrenată de Ladislau Boloni, a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Charleroi. Antwerp a deschis scorul prin Amara Baby, în minutul 24. În minutul 48, Antwerp a ratat un penalti prin Refaelov.

Astăzi, antrenorul împlineşte 66 de ani şi vorbeşte deschis despre pasiunile pe care le are atunci când nu e ocupat cu fotbalul. 
 
"Grădinăritul. De dimineaţa până spre seara, când sunt acasă, în Franţa. Când eram mic, aveam două pasiuni, fotbalul şi tâmplăria. Acum, renovez diverse chestii. Merg la talcioc, iau scaune, mobilă, mese, tot felul de lucruri. Şi încerc să le dau o formă, să le transform. Şi-n Spania, în ultimul cantonament al echipei, pusesem ochii pe o statuie, mi-ar fi plăcut să o achiziţionez, dar nu a fost chip să-i conving pe cei de acolo să mi-o vândă", spune Boloni pentru Libertatea.
 
"Pentru mine, Târgu Mureş este şi va rămâne mereu acasă. Încerc să ajut şi liceul de acolo, ”Bolyai Farkas”. Mereu când merg acasă mănânc cu plăcere caşcaval pane şi papanaşi cu brânză. Ascult cu plăcere mereu Leonard Cohen, îl mai sun şi pe Valentin Ceauşescu, şi el un alt ”nebun” de Cohen. Mai îmi plac Ivan Rebroff şi Frédéric Chopin", mai dezvăluie antrenorul.

Afla mai multe despre: boloni 

viewscnt
Articole similare