Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patrice Evra a ”dezvăluit” numele câştigătorului Balonului de Aur cu o zi înaintea ceremoniei de decernare: ”Felicitări!”

Patrice Evra a ”dezvăluit” numele câştigătorului Balonului de Aur cu o zi înaintea ceremoniei de decernare: ”Felicitări!”

Fotbal

Comentarii

Patrice Evra a postat o fotografie pe Instagram, prin care îl felicita pe Lionel Messi pentru câştigarea unui nou Balon de Aur.

Patrice Evra a postat o imagine cu el şi Messi pe Instagram, la o zi înaintea decernării Balonului de Aur. Francezul l-a felicitat pe argentinian pentru un nou triumf, presupunând că acesta are să fie din nou învingător.

Patrice Evra a ”dezvăluit” numele câştigătorului Balonului de Aur

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrice Evra (@patrice.evra)

Postarea a fost făcută în glumă de fostul star al lui United, care este cunoscut pentru simţul umorului mai excentric pe care îl are. În trecut Evra s-a mai filmat sărutând un piept de pui crud.

Leo Messi este într-adevăr unul dintre favoriţii pentru premiu, însă, contrat altor ani, nu este garantat că argentinianul va ridica Balonul de Aur, mai ales după ce anul trecut nu s-a acordat trofeul.

Dacă s-ar fi acordat în 2020, Robert Lewandowski ar fi fost mai mult ca sigur câştigătorul, iar, după un nou sezon de excepţie, este clar că polonezul este cel mai mare ”inamic” al lui Messi pentru trofeu.

Decernarea Balonului de Aur va avea lov luni, de la ora 21:30, şi poate fi urmărită, în direct, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: patrice evra 

viewscnt
Articole similare