Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova, adversara preferată al lui Adrian Şut? Statistica impresionantă reuşită de mijlocaş împotriva oltenilor

Universitatea Craiova, adversara preferată al lui Adrian Şut? Statistica impresionantă reuşită de mijlocaş împotriva oltenilor
Comentarii

Adrian Şut a marcat dolul de 2-1 pentru FCSB în duelul cu Universitatea Craiova, primul reuşit de mijlocaş în tricoul roş-albastru.

FCSB a obţinut o victorie de zile mari împotriva Universităţii Craiova, chiar pe stadionul Ion Oblemenco. Echipa lui Toni Petrea s-a impus cu 3-2, marcând golul decisiv în prelungiri, prin Cordea.

Victoria a fost una foarte importantă pentru FCSB în perspectiva luptei la titlu, întrucât Craiova a căzut acum la 14 puncte în urma CFR-ului şi nouă în urma ”roş-albaştrilor”, deşi ardelenii au un meci în minus.

După ce oltenii deschiseseră scorul de la punctul cu var, prin Andrei Ivan, Andrei Dumiter i-a readus pe elevii lui Toni Petrea în joc, iar Adrian Şut a marcat golul ce a adus-o pe FCSB în avantaj.

Pentru închizătorul roş-albastru a fost prima reuşită în tricoul FCSB-ului şi doar a şaptea în Liga 1, celelalte venind cât îmbrăca tricoul lui Clinceni.

Universitatea Craiova, adversarul preferat al lui Adrian Şut?

Interesant este că primul gol marcat în carieră de Şut în primul eşalon a fost tot împotriva Universităţii Craiova, o statistică impresionantă reuşită de mijlocaş.

Noi credem până la final la fiecare meci, credem în victorie şi tragem până la final ca să aducem cele trei puncte.

Eu la fiecare meci sper să înscriu, să îmi ajut echipa, dar cel mai important e că echipa a câştigat şi am luat cele trei puncte.

Tocmai asta le spuneam colegilor mei, că primul meu gol în prima ligă l-am dat tot cu Craiova şi acum primul gol la Steaua (n.r. FCSB) l-am dat tot cu Craiova”, a declarat Adrian Şut, în urma meciului de duminică.

După revenirea lui Toni Petrea, FCSB a câştigat ambele partide disputat, cu FC Botoşani şi Universitatea Craiova, însă s-a chinuit să obţină toate punctele.

Deşi au jucat un fotbal frumos, ”roş-albaştrii” au fost la un pas de a rata victoriile, având nevoie de goluri pe final de meci şi ajutor din partea defensivei adverse pentru a obţine toate punctele.

Afla mai multe despre: adrian şut 

viewscnt
Articole similare