Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul spera să-l vândă la FCSB, dar l-a dat afară după două luni! Degeaba a trecut pe la Roma, Inter sau Lille

Patronul spera să-l vândă la FCSB, dar l-a dat afară după două luni! Degeaba a trecut pe la Roma, Inter sau Lille

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, spera să dea lovitura cu atacantul ivorian Junior Tallo (30 de ani), dar nu avea să se întâmple aşa ceva.

  • După doar patru meciuri şi 196 de minute bifate, botoşănenii i-au făcut bagajele lui Junior Tallo.

Junior Tallo a plecat de la FC Botoşani

Conform informaţiilor oferite de playsport.ro, Junior Tallo a fost îndepărtat de la FC Botoşani, după doar două luni de contract. Înţelegerea a fost reziliată, iar fotbalistul a devenit liber de contract.

  • Tallo nu a apucat să marcheze în Superligă.

Roma sau Lille au plătit bani pentru el. La Roma a fost coleg cu Totti şi Lobonţ, la Inter a învăţat româneşte de la Alibec. L-a întâlnit pe Mutu la Ajaccio şi e bun prieten cu Ongenda. Au jucat împreună la Bastia.

Dacă e la fel de bun ca Ongenda, o să mă îmbăt de fericire. Ongenda e un geniu de care am avut parte şi noi, aici, la Botoşani, în această Siberie fotbalistică unde jucătorii vin să muncească pe salarii mici., de 5-6.000 de euro.

În cazul lui Junior, care a împlinit deja 30 de ani, îmi doresc să înţeleagă faptul că Botoşaniul nu e locul unde să-şi mănânce pensia. Sper să ne ajute şi să marcheze goluri, apoi să fie căutat de echipe bune din Vest, din Franţa sau din Belgia. E modelul nostru de business pe care l-am construit în anii de Liga 1”, declara Valeriu Iftime în urmă cu câteva luni, conform sursei citate.

Junior Tallo are un CV foarte bogat, cu meciuri pentru AS Roma în Serie A, pentru Bastia, Lille şi Ajaccio în Ligue 1, sau cu opt meciuri în naţionala Coastei de Fildeş.

Cu toate acestea, nu a reuşit mare lucru în Superligă, iar în acest moment a rămas fără contract şi rămâne de văzut unde îşi va continua cariera pe mai departe.

Afla mai multe despre: valeriu iftimejunior tallo 

viewscnt
Articole similare