Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patru nume de pe ”lista de cumpărături” a lui Adrian Mutu, pentru la vară. Pe cine a pus ochii Rapidul

Patru nume de pe ”lista de cumpărături” a lui Adrian Mutu, pentru la vară. Pe cine a pus ochii Rapidul

Fotbal

Comentarii

Rapidiştii şi-au declarat, public, intenţia de a se lupta la titlu din sezonul următor, iar pentru a câştiga timp şi-au alcătuit încă de pe acum ”lista de cumpărături”.

Recent, co-finanţatorul Dan Şucu a recunoscut că Rapidul are nevoie de trei-patru jucători capabili să devină titulari în garnitura lui Adrian Mutu încă de la venire, pentru ca şansele la câştigarea titlului să fie mai mari decât cele din actuala stagiune.

Patru nume de pe lista lui Adrian Mutu

Conform informaţiilor oferite de playsport.ro, Adrian Mutu şi-a alcătuit o listă de 20 de jucători pe care îi are în vedere, pentru la vară, atât români, cât şi străini.

Dintre aceştia, cel mai probabil, Adrian Mutu şi Daniel Niculae vor alege cinci sau şase jucători, în funcţie de strategia echipei.

Sursa citată anunţă că a intrat în posesia a patru nume de pe lista lui Adrian Mutu, fotbalişti care ar putea ajunge în Giuleşti.

Aceştia sunt: 

  • Emil Hansson (24 de ani) – joacă pe postul de extremă stânga. Fost internaţional U21 al Suediei, evaluat de Transfermarkt la 1,3.mil. de euro, atacantul lateral este în prezent este legitimat la Heracles Almelo, în liga a 2-a olandeză.

    Acesta a mai jucat la Feyenoord şi Hannover, iar în acest sezon este unul dintre cei mai buni fotbalişti din liga secundă a Olandei: 15 goluri şi 17 pase decisive în 33 de meciuri pentru Heracles.
     
  • Florian Miguel (26 de ani) – joacă pe postul de fundaş stâng, dar poate evolua şi ca fundaş central. Evaluat de Transfermarkt la 1,8 mil. euro, francezul joacă în prezent la Huesca, liga secundă spaniolă, pentru care a bifat 33 de partide în acest sezon.

    Devine jucător liber de contract în această vară.
     
  • Mirlind Daku (25 de ani) – joacă pe postul de atacant. Internaţional Kosovo, cu 5 selecţii în prima reprezentativă. Evaluat de Transfermarkt la 800.000 de euro, el joacă în prezent la NS Mura, în prima ligă din Slovenia.

    Este unul dintre cei mai buni marcatori din Slovenia: 15 goluri în 31 de meciuri pentru NS Mura.

    Fotbalistul aparţine de Osijek (Croaţia), dar NS Mura are opţiune de transfer definitiv în această vară.
     
  • Lubomir Satka (27 de ani) – joacă pe postul de fundaş central (poate juca şi fundaş lateral dreapta). Internaţional slovac, cu 32 de selecţii, evaluat de Transfermarkt la 1 milion euro, este legitimat la Lech Poznan, în prima ligă din Polonia, unde a bifat doar 10 meciuri în acest sezon.

    A aparţinut de Newcastle până în vara lui 2017, când a fost cedat definitiv la Dunajska Streda. 750.000 de euro a plătit Legia celor de la Dunajska, în 2019, pentru Satka.

    Va rămâne liber de contract în vară.

Afla mai multe despre: satkadakumigueladrian mutudaniel niculae 

viewscnt
Articole similare