Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe câţi ani va semna Messi noul contract cu PSG. Detalii din înţelegerea cu şeicii

Pe câţi ani va semna Messi noul contract cu PSG. Detalii din înţelegerea cu şeicii

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (35 de ani), proaspăt campion mondial cu Argentina, va rămâne la PSG şi din 2023 încolo, iar presa din Spania a aflat detalii din contractul pe care argentinianul îl va semna pe Parc des Princes. Actuala înţelegere dintre Messi şi PSG va expira pe 30 iunie 2023.

Messi e gata să-şi prelungească şederea, începută în vara lui 2021, la Paris. Septuplul câştigător al Balonului de Aur vrea să semneze un nou contract cu PSG şi presa din Spania a aflat detalii despre înţelegerea care îi va fi pusă pe masă jucătorului din Argentina.

Pe câţi ani va semna Messi noul contract cu PSG. Detalii din înţelegerea cu şeicii

Prelungirea contractului lui Messi cu PSG nu mai e o noutate, după anunţul făcut la scurt timp câştigarea Cupei Mondiale. Presa din Spania, prin jurnalistul Giullem Balague, a aflat detalii din noul contract pe care-l va semna superstarul din Argentina.

Potrivit sursei citate, Messi va semna prelungirea contractului pe încă un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Astfel, Leo Messi poate ajunge să rămână la Paris până în 2025, când va avea 37 de ani şi, cel mai probabil, va pune ghetele în cui şi va renunţa la cariera de jucător.

În ceea ce priveşte salariul, jurnalistul Manu Carreno scria la final de septembrie că PSG îi pregăteşte o remuneraţie anuală de 30 de milioane de euro lui Messi.

Ajuns în vara lui 2021, gratis, de la FC Barcelona, Messi are un sezon fantastic la Paris, după un prim sezon slab - de acomodare - în Ligue 1. Superstarul argentinian a marcat 19 goluri şi a livrat 19 pase de gol în 27 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului, cu PSG şi naţionala Argentinei.

Afla mai multe despre: leo messicontractpsgprelungiredetalii 

viewscnt
Articole similare