Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | "Acord". Messi s-a hotărât şi semnează! Unde va juca după ce a devenit campion mondial

BREAKING NEWS | "Acord". Messi s-a hotărât şi semnează! Unde va juca după ce a devenit campion mondial

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (35 de ani), campion mondial cu naţionala Argentinei, s-a hotărât asupra viitorului său la nivel de club.

PSG a câştigat lupta cu Barcelona şi Inter Miami, clubul lui David Beckham, care-l voia pe Messi în MLS. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Leo Messi îşi va prelungi contractul cu Parisul şi va rămâne în continuare în capitala Franţei, unde a ajuns gratis în vara lui 2021.

BREAKING NEWS | "Acord". Messi s-a hotărât şi semnează! Unde va juca după ce a devenit campion mondial

Proaspăt campion mondial cu naţionala Argentinei, fiind omul care a cărat "Pumele" spre trofeu, Messi şi-a hotărât viitorul la nivel de club. Aşa cum a anunţat de mai multă vreme, Messi a luat decizia finală după Cupa Mondială, care a avut o deznodământ favorabil pentru el.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Leo Messi şi PSG au ajuns la un acord verbal pentru prelungirea contractului. "Acord verbal pentru a continua împreună", scrie sursa citată, care notează mai multe detalii despre viitorul lui Messi. Părţile nu au stabilit, încă, durata noului contract şi salariul.

Va exista, în curând, o nouă întâlnire între şefii lui PSG şi Leo Messi pentru a pune la punct toate detaliile continuării colaborării. Nasser Al-Khelaifi şi Lucas Ocampos, preşedintele şi directorul sportiv al lui PSG, lucrează la redactarea noi înţelegeri pe care Leo Messi să o semneze.

Ambele, Barcelona şi Inter Miami l-au abordat pe Messi, dar niciodată n-a fost nimic avansat pentru transfer, mai scrie Fabrizio Romano.

Ajuns în vara lui 2021, gratis, de la FC Barcelona, Messi are un sezon fantastic la Paris, după un prim sezon slab - de acomodare - în Ligue 1. Superstarul argentinian a marcat 19 goluri şi a livrat 19 pase de gol în 27 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului, cu PSG şi naţionala Argentinei.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Leo Messi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: leo messi psg contractpsg contract messileo messi psgpsg leo messi contractmessi psg 

viewscnt
Articole similare