Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad, la schimb cu alt portar. Numele celui dorit la FCSB, pronunţat în direct! MM a aprobat | EXCLUSIV

Vlad, la schimb cu alt portar. Numele celui dorit la FCSB, pronunţat în direct! MM a aprobat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad (23 de ani) şi revenirea sa de formă după ce i-a luat locul accidentatului Ştefan Târnovanu le dă bătăi de cap şefilor de la FCSB. Titularul de drept e Târnovanu, iar pentru Vlad varianta perfectă ar fi să meargă să apere sub formă de împrumut la alt club. Mihai Stoica a aprobat, în direct la Orange Sport, varianta perfectă pentru tânărul goalkeeper.

Revenit în poartă, în Superligă, după o pauză de nouă luni, Andrei Vlad a arătat o formă excelentă în meciurile în care a fost folosit şi a lăsat de înţeles că vrea să plece de la echipă dacă situaţia sa nu se va schimba, declaraţie cu care le-a dat bătăi de cap oficialilor "roş-albaştri".

Varianta ideală, aprobată de Mihai Stoica. Vlad, la schimb cu alt portar: "Mi-aş dori". Profilul jucătorului dorit de FCSB | EXCLUSIV

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica şi Andrei Vochin au pornit o discuţie în privinţa viitorului lui Andrei Vlad, portar care a revenit între buturile "roş-albaştrilor" profitând de o accidentare a lui Ştefan Târnovanu. Provocat de Vochin, Mihai Stoica a spus că ar aproba un împrumut pe termen scurt al lui Vlad la altă echipă din Superligă, care să trimită la FCSB un portar care să accepte statutul de rezervă.

Andrei Vochin: Cred că pe FCSB ar ajuta-o să aibă pe bancă un portar cu multă experienţă, dar care să admită poziţia de rezervă.
Mihai Stoica: Ceea ce nu se întâmplă la momentul ăsta pentru că a plecat Straton.
Andrei Vochin: Exact, şi eu la Straton mă gândeam. Mă gândeam acum dacă n-ar fi reciproc avantajos un schimb, pentru o perioadă scurtă de timp, Vlad cu Straton.
Mihai Stoica: Nu e ok ce se întâmplă acum la noi, are dreptate Andrei. Sigur, poate mi-aş dori să meargă Vlad, dacă şi-ar dori şi el, să apere la o echipă care ne-ar putea da la schimb, până în vară, o variantă gen Straton. Dar nu prea sunt portari în România, 'domne, îl avem pe ăsta pe bancă, e totul ok'.

Andrei Vlad a vorbit, în două rânduri, despre posibilitatea de a pleca de la FCSB în pauza de iarnă, iar Basarab Panduru a remarcat, din declaraţii sale, că îşi doreşte să plece pentru a apăra constant.

  • 3 - trei meciuri a apărat Andrei Vlad în Superligă de când s-a accidentat Târnovanu şi a primit dor un gol, cu CFR Cluj, dar a avu mai multe intervenţii salvatoare
  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Vlad în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrei vladschimbfcsbmihai stoicacatalin straton 

viewscnt
Articole similare