Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Barcelona forţează super lovitura: Messi, înapoi pe Camp Nou în ianuarie!

BREAKING NEWS | Barcelona forţează super lovitura: Messi, înapoi pe Camp Nou în ianuarie!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a suferit o nouă umilinţă în Liga Campionilor, eliminată fiind pentru al doilea an la rând încă din grupe, dar Joan Laporta vrea să dea o lovitură de imagine. Plănuit pentru vara lui 2023, când va fi liber, Laporta vrea să forţeze transferul lui Leo Messi (35 de ani) înapoi pe Camp Nou încă din ianuarie.

Perioada de mercato din ianuarie 2023 ar putea aduce o adevărată lovitură de imagine pentru Barcelona. Leo Messi, superstarul argentinian plecat gratis la PSG în vara lui 2021, este dorit înapoi de Joan Laporta mai repede decât era plănuită, iniţial, mutarea.

BREAKING NEWS | Barcelona forţează super lovitura: Messi, înapoi pe Camp Nou în ianuarie!

Joan Laporta s-a răzgândit. Plănuit pentru vara lui 2023, transferul lui Leo Messi înapoi pe Camp Nou s-ar putea petrece mai repede, în ianuarie 2023, în prima perioadă de mercato a anului. Profitând de faptul că situaţia financiară a clubului s-a schimbat radical de când a preluat scaunul de preşedinte, Joan Laporta e pus pe fapte mari.

Potrivit Sport, Laporta vrea să-l transfere pe Messi înapoi la Barcelona încă din ianuarie 2023. Xavi, antrenorul catalanilor, îl doreşte la rândul său pe Messi înapoi pe Camp Nou. În vara lui 2023, Messi îşi termină contractul cu PSG, dar până atunci e greu de crezut că francezii vor fi de acord să-l lase pe argentinian să plece.

În ceea ce-l priveşte, Leo Messi vrea să ia o decizie finală în ceea ce priveşte viitorul său imediat după Cupa Mondială din Qatar. Turneul final se desfăşoarea între noiembrie şi decembrie 2022, astfel că în ianuarie 2023 Messi ar putea reveni la Barcelona, dacă decide că îşi doreşte această mutare.

Barcelona vrea să-l readucă pe Messi şi pentru că, atunci când a plecat, a făcut-o într-un mod care nu-i face cinste celui mai bun fotbalist din istoria clubului. Messi a plecat pe uşa din dos, liber de contract, după ce clubul nu i-a putut reînnoi contractul din cauza problemelor financiare de la vremea respectivă.

Afla mai multe despre: barcelonatransfermessijoan laporta 

viewscnt
Articole similare