Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Messi s-a decis! Cu ce club semnează în 2023, când îi expiră contractul cu PSG

BREAKING NEWS | Messi s-a decis! Cu ce club semnează în 2023, când îi expiră contractul cu PSG

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (35 de ani) va reveni la Barcelona în vara lui 2023, când îi expiră contractul cu PSG, anunţă presa din Spania.

Barcelona îl va avea din nou pe Leo Messi. Catalanii s-au înţeles cu starul argentinian, care se va întoarce în "regatul" blaugrana odată ce contractul său cu Parisul va expira. Înţelerea dintre Messi şi PSG e valabilă doar până la 30 iunie 2023, iar după această dată argentinianul va fi liber să semneze cu orice club.

BREAKING NEWS | Messi s-a decis! Cu ce club semnează în 2023, când îi expiră contractul cu PSG

După ce l-a pierdut liber pe Messi în vara lui 2021, Barcelona îl va avea din nou pe superstarul argentinian în 2023. Tot liber de contract. Jurnalista Veronica Brunati, de la Telemundo Deportes, anunţă că pe 1 iulie 2023, Messi va fi, din nou, jucătorul celor de la FC Barcelona.

Fără să ofere alte detalii, Brunati specifică doar că atunci când îi va expira contractul cu PSG, Messi va fi din nou jucătorul Barcelonei.

În prezent, conform jurnalistului Fabrizio Romano, Leo Messi are trei oferte pe masă. De la Barcelona, de la Paris, care vrea să-i prelungească înţelegerea, dar şi din partea unui club din MLS. Cel mai probabil din partea echipei lui David Beckham, Inter Miami. Existau informaţii că Messi va decide viitorul său fotbalistic după Cupa Mondială din Qatar.

În contractul său cu PSG, Messi are o opţiune de prelungire pe încă un sezon, până în 2024, dar se pare că acesta nu vrea să o activeze. Leo Messi s-a decis mai devreme şi, potrivit Veronicăi Brunati, a ales să revină la Barcelona atunci când va rămâne liber de contract.

Leo Messi a marcat de şapte ori şi a livrat opt pase de gol în 12 meciuri jucate în toate competiţiile sezonului la PSG.

Afla mai multe despre: messicontractbarcelonaofertarevenireleo messibarca 

viewscnt
Articole similare