Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi, două goluri şi un autograf pe spatele unui fan, la ultimul amical al Argentinei. Recordul de vedeta lui PSG la naţională | VIDEO

Messi, două goluri şi un autograf pe spatele unui fan, la ultimul amical al Argentinei. Recordul de vedeta lui PSG la naţională | VIDEO
Comentarii

În amicalul Argentinei cu Jamaica, Messi a reuşit o dublă şi a acordat un autograf în plin meci.

Naţionala Argentinei a disputat, noaptea trecută, la Harrison (SUA), un meci amical cu Jamaica, pe care l-a câştigat cu scorul de 3-0. A fost al 35-lea joc consecutiv fără înfrângere pentru argentinieni, informează AFP.

Messi, două goluri şi un autograf pe spatele unui fan, la ultimul amical al Argentinei

Lionel Messi a jucat doar în ultimele 35 de minute, însă a înscris două goluri. A fost victoria cu numărul 100 pentru el la echipa naţională în 165 de prezenţe.

Messi a marcat în minutele 86 şi 89. Au fost golurile cu numărul 89 şi 90 în reprezentativa ”Pumelor”. Celălalt gol a fost înscris de Alvarez, fotbalistul lui Manchester City, în minutul 13.

La un moment dat, un suporter a pătruns pe teren şi a ajuns până la Messi. I-a dat fotbalistului un marker şi i-a cerut să-i dea un autograf pe spate.

În timp ce Messi dădea autograful, au apărut şi stewarzii care l-au luat cu forţa pe fan, surprinzându-l şi pe fotbalist. Pe teren au intrat şi alţi fani.

 

Afla mai multe despre: messiargentina 

viewscnt
Articole similare