Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România, din rău în mai rău. Locul ocupat de tricolori în ultimul clasament publicat de UEFA

România, din rău în mai rău. Locul ocupat de tricolori în ultimul clasament publicat de UEFA

Echipa națională

Comentarii

România traversează o perioadă nefastă, iar acest lucru se reflectă şi în ultimul clasament al echipelor naţionale publicat de către UEFA.

Forul continental a dat publicităţii un clasament al tuturor echipelor naţionale din Europa bazat pe rezultatele înregistrate în Liga Naţiunilor, competiţie încheiată recent. Această ierarhie a fost realizată pentru a stabili urnele pentru Euro 2024. 

România, din rău în mai rău. ”Tricolorii”, printre cele mai slabe naţionale din grupa B a Nations League

România se găseşte în a doua jumătate, locul 29 din 55, fiind a treia cea mai slabă naţională din grupa B a Ligii Naţiunilor.

Pe primele poziţii, datorită performanţelor reuşite la cea mai recentă ediţie a Ligii Naţiunilor, se află Ţările de Jos, Croaţia, Spania şi Italia.

Adversarele României din grupa 3 din Liga B sunt mai bine clasate decât reprezentativa condusă de Edi Iordănescu: Bosnia - 18, Finlanda - 21, iar Muntenegru - 28.

Vecinii din Ungaria se află pe locul 8, după ce au terminat pe locul 2 o grupă cu Italia, Germania şi Anglia.

  • România a terminat grupa 3 din Liga B din Liga Naţiunilor pe ultimul loc, cu şapte puncte acumulate, reuşind doar două victorii şi o remiză, şi a retrogradat în Liga C valorică la nivel continental.
  • Tragerile la sorţi pentru Euro 2024, competiţie ce se va disputa în Germania, vor avea loc pe 9 octombrie, la Frankfurt, iar România se va afla în a treia urnă valorică.

Afla mai multe despre: echipa nationalauefa 

viewscnt
Articole similare