Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mă interesează!". Varianta lui Sorin Cârţu după ce mama lui Răzvan Popa l-a acuzat pe Devis Mangia că i-a hărţuit fiul: "Nu am fost băgat în seamă"

"Nu mă interesează!". Varianta lui Sorin Cârţu după ce mama lui Răzvan Popa l-a acuzat pe Devis Mangia că i-a hărţuit fiul: "Nu am fost băgat în seamă"
Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, susţine că nu a primit nicio plângere în perioada în care antrenorul Devis Mangia a condus echipa din Oltenia. De altfel, conducătorul nu a dorit să abordeze subiectul pe larg.

Sorin Cârţu, despre cazul Devis Mangia

Mangia a pregătit-o pe Universitatea Craiova din mai 2017 până în aprilie 2019, reuşind să câştige Cupa României în 2018.

Alexandra, mama lui Răzvan Popa (25 de ani), fostul fundaş al Universităţii Craiova, susţine că fiul său a fost hărţuit sexual de Devis Mangia în primul sezon în care cei doi au lucrat în Bănie, respectiv 2017/2018.

Actualul preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a susţinut că nu a fost informat la acea vreme despre anumite nereguli în activitatea echipei.

“Nu discut că nu mă interesează. Eram preşedinte şi n-a venit nimeni să discute cu mine despre asta, ştiu şi eu din ziare, din ce am auzit, nimic concret, aşa că nu pot să-mi permit. Nu că nu pot să-mi permit, dar nu vorbesc, nu e treaba mea, nu fac polemici.

În perioada respectivă, când eram preşedinte, nimeni nu a venit, familia lui sau el să vină să se plângă de comportamentul ăsta deviant al lui Mangia, aşa că dacă n-am purtat discuţiile astea cu sursele respective, nu comentez, nu discut, nu intru în polemici. M-am abţinut, m-au întrebat foarte mulţi, dar nu discut. Din punct de vedere profesional nu am simţit la momentul respectiv, nu am fost băgat în seamă, de ce să mă exprim. N-am avut contact de niciul fel, niciun dialog, nici cu părinţii, nici cu el, nici cu Mangia”, a declarat Sorin Cârţu la Sptfm.ro.

Selecţioner al Maltei, Devis Mangia, a negat, săptămâna trecută, acuzaţiile de coomportament nepotrivit, după ce consiliul de administraţie al Asociaţiei de Fotbal din Malta l-a suspendat din funcţie.

Mangia a fost suspendat de FA, după ce un jucător l-a denunţat din cauza unei presupuse abateri sexuale. Ulterior, un al doilea jucător al echipei naţionale s-a prezentat, acuzând un comportament similar.

Devis Mangia, care era selecţioner al Maltei din 2019, a antrenat echipa Palermo în Serie A în sezonul 2011-12. El a mai pregătit echipe precum naţionala Under-21 a Italiei (2012-2013), Spezia şi Bari.

Afla mai multe despre: sorin cartuuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare