Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Avem concluzii pozitive şi negative". Edi Iordănescu a dezvăluit detalii din cadrul naţionalei după ce a fost păstrat de FRF: "Aşa am spus în faţa membrilor Comitetului Executiv"

"Avem concluzii pozitive şi negative". Edi Iordănescu a dezvăluit detalii din cadrul naţionalei după ce a fost păstrat de FRF: "Aşa am spus în faţa membrilor Comitetului Executiv"
Comentarii

Selecţionerul României, Edward Iordănescu, a transmis o scrisoare prin intermediul FRF.ro prin care a anunţat concluziile la care a ajuns de la începutul mandatului.

Scrisoarea lui Edi Iordănescu pentru fanii naţionalei

Edi Iordănescu a ratat obiectivul intermediar, clasarea pe primele două locuri în grupa din Liga Naţiunilor, competiţie în care România a retrogradat în Liga C. 

Înaintea preliminariilor europene, selecţionerul reconfirmat de FRF a transmis o scrisoare în care a explicat ce a găsit la lotul de seniori, dar şi în care le-a mulţumit fanilor. 

"Întâi de toate, vă mulţumesc tuturor celor care susţineţi echipa naţională şi cu atât mai mult celor care aţi fost alături de noi la meciurile din acest an. Sprijinul vostru contează enorm pentru jucători, aveţi capacitatea de a aduce un plus în jocul nostru. Pentru modul în care ne-aţi susţinut şi pentru devotamentul vostru, vă mulţumesc din suflet!

Aşa cum am spus-o şi ieri, în faţa membrilor Comitetului Executiv, trebuie să construim pe fundaţia pe care am reuşit să o clădim pe parcurs în acest an. Ne aflăm într-un moment de consolidare care necesită continuitate. Am făcut o analiză şi avem concluzii pozitive şi negative.

Un lucru bun este că avem o medie de vârstă care ne oferă speranţă. Fotbaliştii noştri sunt în pragul în care randamentul lor trebuie să atingă nivelul maxim. Iar jucătorii sunt principalul motiv pentru care am venit la echipa naţională şi pentru care am ales să continui pe acest drum! Cred în ei, cred în potenţialul lor de a creşte. Sunt sigur că vor munci şi vor lupta, devenind mai buni!

Una dintre concluziile negative a fost că ne lipseşte experienţa internaţională şi că avem nevoie ca jucătorii noştri din străinătate să lupte pentru obiective măreţe ca să îşi ridice nivelul. În acelaşi timp, mă bucur că FCSB şi CFR Cluj s-au calificat în grupele unei competiţii europene, îi va ajuta pe jucătorii de acolo să capete experienţă la acest nivel.

În Liga Naţiunilor am trăit o dezamăgire, dar în luna septembrie am văzut speranţă. Mă bucur că jucătorii au început să arate că pot forma în viitorul cel mai apropiat o echipă naţională foarte competitivă. Am văzut o schimbare de atitudine, iar de aici nu putem decât să creştem. Eu am încredere că vom reuşi!

Echipa naţională ne-a dăruit multe bucurii, dar nu putem rămâne să trăim doar cu acele amintiri. Trebuie să acceptăm realitatea ca să o putem schimba. Respectăm trecutul, îl admirăm, dar trăim în prezent şi avem datoria de a face orice pentru a avea un viitor. Vă rog să luptăm împreună pentru a ne bucura împreună! Vă asigur că noi, staff-ul echipei naţionale şi jucătorii, vom da totul pentru România la fiecare meci şi ne vom ridica. Împreună vom reuşi să ajungem din nou unde am fost, la turneele finale!

Hai, România!", a transmis Edi Iordănescu.

 

Afla mai multe despre: edi iordanescuromaniaechipa nationala edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare