Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Peluza Cătălin Hîldan” i-a făcut o ofertă oficială lui Dorin Şerdean, pentru pachetul majoritar al lui Dinamo

”Peluza Cătălin Hîldan” i-a făcut o ofertă oficială lui Dorin Şerdean, pentru pachetul majoritar al lui Dinamo

Fotbal

Comentarii

Asociaţia ”Peluza Cătălin Hîldan” a înaintat o nouă ofertă de preluare a pachetului majoritar de acţiuni de la Dinamo, deţinut în prezent de Dorin Şerdean.

Operaţiunea a fost intermediată personal de Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, RTZ&Partners.

PCH a făcut o ofertă pentru pachetul majoritar de la Dinamo

PCH, care deţine 20% din acţiunile societăţii Dinamo (clubul din Liga 2), şi-ar dori ”porţia” deţinută de către Dorin Şerdean, urmaşul spaniolului Pablo Cortacero, pentru a avea putere deplină la club.

Aşadar, suporterii dinamovişti i-au oferit omului de afaceri aproximativ 200.000 de euro, în schimbul a 71,8% din acţiuni, conform informaţiilor oferite de fanatik.ro.

Într-o adresă oficială trimisă către firma Lotus, reprezentată de către Dorin Şerdean, semnată de Elyass Bucurică, reprezentantul APCH, dinamoviştii au dorit să ofere banii în două tranşe:

  • 1. 100.000 de euro la data semnării actelor 
  • 2. 100.000 de euro în decurs de şase luni de la semnarea actelor.

De asemenea, APCH i-a propus lui Dorin Şerdean şi o reeşalonare a salariilor pe care clubul din ”Ştefan cel Mare” are să i le plătească, în 24 de rate lunare, fiecare în valoare de 9.917 lei.

Dacă va accepta oferta celor de la APCH, Dorin Şerdean va rămâne cu doar 1% din acţiuni. În plus, ar fi obligat să renunţe la toate acţiunile deschise în instanţă împotriva clubului din ”Groapă”.

Dorin Şerdean, neimpresionat de propunerea primită

În acest moment, Dorin Şerdean nu ar fi prea încântat de oferta primită şi consideră că APCH nu este o ”entitate” care ar avea autoritatea necesară pentru a realiza o asemenea tranzacţie.

Eu consider că oferta APCH are termene şi condiţii cu care nu pot să fiu de acord! În al doilea rând, cred că APCH nu este în măsură să soluţioneze problema societăţii.

Mărturie stau rezultatele şi realităţile cu care se confruntă acum Dinamo, din punct de vedere economic, financiar, sportiv, juridic, etc.

Pe de altă parte, se impune un nou plan care să facă societatea mai atractivă. Există o ruptură clară în momentul de faţă.

Nu contează cât am eu de recuperat, v-am spus, oferta nu întrunea condiţiile cu care aş putea să fiu de acord”, a declarat Dorin Şerdean, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: pchdorin serdean 

viewscnt
Articole similare