Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pigliacelli aşteaptă transferul! Agentul îi negociază plecarea de la U Craiova după ce a fost tras pe linie moartă

Pigliacelli aşteaptă transferul! Agentul îi negociază plecarea de la U Craiova după ce a fost tras pe linie moartă
Comentarii

Mirko Pigliacelli (28 de ani) e în negocieri pentru plecare de la U Craiova. Tras pe linie moartă de Laurenţiu Reghecampf, Pigliacelli e dorit înapoi la Pescara, club unde a jucat înainte să fie cumpărat de olteni. Agentul lui Pigliacelli discută cu Pescara revenirea portarului din Italia, conform presei italiene.

Tras pe linie moartă de Reghecampf, Pigliacelli aşteată transferul! Agentul negociază cu Pescara

Laurenţiu Reghecampf l-a titularizat pe David Lazar între buturi la U Craiova şi i-a transmis lui Mirko Pigliacelli că nu are contract de titular în Bănie. Statutul de rezervă nu-i convine goalkeeperului italian, astfel că agentul său a trecut la treabă şi i-a găsit echipă. Presa din Italia scrie că Pescara îl vrea înapoi pe Mirko Pigliacelli şi că agentul său, Danilo Caravello, discută cu şefii clubului.

Pigliacelli vrea doar să fie titular, nu contează că Pescara e acum în Seri C, liga a treia din Italia. Potrivit site-ului rete8.it, portarul e aşteptat să-l înlocuiască pe Fiorillo, care va pleca în Serie A, la Salernitana. Sursa citată scrie că ar putea fi vorba despre un împrumut pe un an al lui Pigliacelli la Pescara, cu obligativitate de cumpărare definitivă dacă "Delfinii" vor promova în Serie B.

Mirko Pigliacelli mai are contract cu U Craiova până în vara lui 2022. Crescut la Lazio şi AS Roma, Mirko Pigliacelli are o mulţime de echipe din Italia în CV. Parma, Sassuolo, Pescara, Reggina, Frosinone, Pro Vercelli şi Trapani. În ianuarie 2018, U Craiova l-a împrumutat şi apoi l-a cumpărat definitiv pe Mirko Pigliacelli de la Pro Vercelli, pentru care a achitat 300.000 de euro.

  • 129 de meciuri şi un gol strâns Pigliacelli la U Craiova, iar în 51 dintre partide nu a primit gol
  • 2 - două trofee a câştigat Mirko Pigliacelli alături de olteni, Cupa şi Supercupa României
  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a goalkeeperului în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mirko pigliacelliofertapescaranegocieriagentu craiova 

viewscnt
Articole similare