Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planează incertitudinea asupra lui Alibec: ”Pleci iar să fii dezamăgit sau rămâi să-ţi închei cariera frumos, acasă?” | EXCLUSIV

Planează incertitudinea asupra lui Alibec: ”Pleci iar să fii dezamăgit sau rămâi să-ţi închei cariera frumos, acasă?” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Denis Alibec (32 de ani) a realizat un sezon foarte bun la Farul Constanţa şi nu este exclus să părăsească din nou România.

Ar fi a patra oară când fotbalistul din Mangalia ar părăsi campionatul României.

  • Prima dată s-a întâmplat în 2009, când Farul lui Gheorghe Bosînceanu îl vindea la Inter Milano pentru 500.000 de euro.
  • A doua oară s-a întâmplat în vara lui 2013, când i s-a terminat împrumutul de la Inter Milano la Viitorul Constanţa (actuala Farul).
  • A treia oară s-a întâmplat în 2020, când Astra l-a vândut în Turcia, la Kayserispor, pentru un milion de euro.

Florin Lovin ”îl sfătuieşte” pe Denis Alibec, voalat, să nu plece de la Farul

Fostul mijlocaş al celor de la FCSB, Florin Lovin, a recunoscut că este foarte curios de alegerea pe care o va face Denis Alibec în această vară: dacă va rămâne în România, unde a jucat întotdeauna foarte bine, sau va pleca în străinătate, unde nu a confirmat niciodată, însă unde reţeta financiară este una mult mai bună.

În cariera sa, Denis Alibec a evoluat pentru cinci formaţii din străinătate: Inter, Mechelen, Bologna, Kayserispor şi Atromitos, dar la niciuna dintre ele ”nu a rupt gura târgului”.

Cele mai bune sezoane ale lui Denis Alibec, din punct de vedere al golurilor şi paselor decisive:

Am vrut să-l sun, dar nu am apucat. Chiar sunt curios: eşti într-un punct al carierei... Ai fost de două-trei ori în străinătate, ai văzut ce înseamnă fotbalul de acolo - chiar dacă financiar este mai ok - dar niciodată n-ai simţit că ai jucat la adevărata ta valoare.

În România, din punctul meu de vedere, la Astra a jucat foarte bine. A jucat bine şi la FCSB. Ţin minte meciul de la Sporting. La CFR a fost ce-a fost. E clar că el are nevoie de un antrenor care să-l susţină şi cred că Gică Hagi este cel mai potrivit.

Acum, eşti într-o perioadă a carierei când ai luat un campionat şi o iei de la capăt. Ce-ţi doreşti: iar să pleci, să rişti să fii dezamăgit, sau să rămâi pe mai puţini bani şi să-ţi închei cariera într-un mod frumos, acasă?”, a declarat Florin Lovin, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: denis alibecflorin lovin 

viewscnt
Articole similare