Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Plătesc pentru bătaia de joc". Brazilia, distrusă de Panduru pentru ce a făcut înainte de eliminarea cu Croaţia: "Fiţi şemecheri, dansaţi, Tite lua palme în cap" | VIDEO

"Plătesc pentru bătaia de joc". Brazilia, distrusă de Panduru pentru ce a făcut înainte de eliminarea cu Croaţia: "Fiţi şemecheri, dansaţi, Tite lua palme în cap" | VIDEO

Cupa Mondială

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a blamat felul în care Brazilia s-a bucurat de-a lungul Cupei Mondiale din Qatar şi s-a declarat bucuros că Selecao a fost eliminată din turneul final.

Basarab Panduru ironizează Brazilia: "Fiţi şemecheri, dansaţi, Tite lua palme în cap" | VIDEO

Echipa naţională a Croaţiei a învins, vineri, reprezentativa Braziliei, scor 1-1 (4-2), la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar. La loviturile de departajare Livakovic a apărat şutul lui Rodrygo, iar Marquinhos a trimis în bară, în timp ce pentru croaţi au înscris Vlasic, Majer, Modric şi Orsic.

La analiza surprizei din sferturile de finală, Basarab Panduru a făcut referire la "dansul porumbelului", modul în care brazilienii s-au bucurat de-a lungul turneului, inclusiv în meciul din optimile de finală cu Coreea de Sud, scor 4-1, dar şi pentru episodul petrecut între Richarlison şi selecţionerul Tite. 

"Croaţia nu a fost echipa mai bună cu doar un şut pe poartă, dar mă bucur că Brazilia nu s-a calificat, că toată lumea aştepta semifinala Brazilia - Argentina, dar bătaia aia de joc (n.r. - dansul porumbelului)... 

Trebuie să primeşti o palmă pentru bătaia aia de joc, i-ai văzut mai slabi decât tine (n.r. - pe sud-coreeni). Ai început să dansezi, să faci lucrurile alea. Nu vreau să văd că plângi după bătaia aia de joc. Dansezi doar cu Coreea de Sud? Dansează şi acum. Dacă făceau coreeni aşa cu ei? Săreau la bătaie, nu? Ăia sunt educaţi, umili. 

A început şi Tite să danseze atunci. Îi trăgea palme Richarlison în cap lui Tite, aia e bătaie de joc. Capul sus, fiţi şemecheri, dansaţi. Vreţi mereu să jucaţi doar cu Coreea de Sud? Trebuie să plăteşti pentru bătaia de joc. Trebuie învăţat ceva de aici. Nu bătaie de joc. Dansezi după Campionatul Mondial, nu înainte. Fii bărbat, dansează şi acum. I-au trebuit lui Tite dansuri şi palme în cap, trebuie să demisionezi acum. 

Croaţii sunt foarte serioşi. Eu aveam încredere în Serbia, am zis că cine îi opreşte pe ăia patru de la mijloc? Mi s-au părut neserioşi. Erau cu mâna pe sus, nu se poate fără disciplină. La croaţi nu vezi aşa ceva. Din avion se vede că Modric e foarte bun, vezi că Brozovic ţine echipa acolo", a declarat expertul Orange Sport. 

După eliminarea cu Croaţia, Tite a anunţat că părăseşte naţionala Braziliei. 

VIDEO | Gluma apărută pe reţelele de socializare după ce Croaţia a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială din Qatar

Afla mai multe despre: brazilia croatiabasarab pandurudansul porumbeluluitite 

viewscnt
Articole similare