Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pleacă Elias Charalambous?” MM Stoica a vorbit pentru prima oară despre interesul lui Lyon pentru antrenorul de la FCSB | EXCLUSIV

”Pleacă Elias Charalambous?” MM Stoica a vorbit pentru prima oară despre interesul lui Lyon pentru antrenorul de la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (42 de ani), s-ar afla pe lista formaţiei franceze Olympique Lyon.

MM Stoica a negat oferta lui Lyon pentru Elias Charalambous 

Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul celor de la FCSB este urmărit în această perioadă de şefii echipei Olympique Lyon, după despărţirea acestora de Laurent Blanc.

Azi au apărut informaţii în presă conform cărora cipriotul, ajuns pe banca celor de la FCSB în martie 2023, este pe lista clubului francez Olympique Lyon.

Conform publicaţiei Footmercato, Elias Charalambous se află pe lista lui Lyon, după un start convingător de sezon pe banca celor de la FCSB. 

MM Stoica i-a liniştit pe fanii FCSB-ului şi a negat aceste zvonuri. 

”El e băiat de un bun simţ ieşit din comun. Asta e o gluma. E o glumă făcuta de cineva. Bineînţeles că nu s-a pus problema să plece!”, a mărturisit MM Stoica la Orange Sport. 

În acest sezon, pe banca celor de la FCSB, Elias Charalambous a adunat, în toate competiţiile opt victorii, a pierdut două meciuri şi a remizat într-o singură partidă.

  • Lyon, clubul care a încheiat sezonul trecut de Ligue 1 pe locul şapte s-a despărţit de Laurent Blanc după un start dezastruos de sezon.

Olympique Lyon a adunat un singur punct în acest început de sezon, egalul cu Nice, din deplasare terminat cu scorul 0-0.Echipa din estul Franţei suferă în acest debut de campionat, înfrângeri la scor cu Paris Saint-Germain şi Montpellier, ambele acasă, au decis soarta antrenorului francez, Laurent Blanc, care a fost demis în decursul zilei de luni. 

Lyon a terminat sezonul trecut pe locul şapte şi a ajuns în semifinalele Cupei Franţei.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbmm stoicalyon 

viewscnt
Articole similare