Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pleacă în 2023". 3 pe un post! Barcelona caută înlocuitorul perfect: transfer important pregătit de catalani

"Pleacă în 2023". 3 pe un post! Barcelona caută înlocuitorul perfect: transfer important pregătit de catalani

FC Barcelona

Comentarii

Sergio Busquets (34 de ani) îşi termină contractul cu Barcelona şi va pleca, gratis, în vara lui 2023, iar catalanii pregătesc un transfer important. 3 jucători pentru un singur post, din care Xavi va alege înlocuitorul perfect pentru jucătorul crescut în La Masia.

Xavi şi Joan Laporta pregătesc pentru 2023 un transfer important, care să acopere un post sensibil în echipa Barcelonei. Catalanii caută înlocuitorul perfect pentru Sergio Busquets, unul dintre cei mai vechi fotbalişti din lot, care îşi termină contractul în vara lui 2023.

"Pleacă în 2023". 3 pe un post! Barcelona caută înlocuitorul perfect: transfer important pregătit de catalani

Trei jucători pe un post la Barcelona, din care Xavi va alege înlocuitorul perfect pentru Sergio Busquets. În birourile de pe Camp Nou s-a întocmit o listă din care va fi ales înlocuitorul lui "Busi". Potrivit jurnalistului Luis Rojo, Sergio Busquets va pleca de la Barcelona în vara lui 2023, iar Xavi şi Joan Laporta vor alege înlocuitorul dintre trei jucători.

Unul se află deja în lotul catalanilor, Frenkie de Jong. Ceilalţi sunt, potrivit sursei citate, Martin Zubimendi (23 de ani) de la Real Sociedad şi Ruben Neves (25 de ani) de la Wolves.

În ciuda faptului că va pleca în 2023, Sergio Busquets e una dintre piesele importante pentru Xavi în actualul sezon cu FC Barcelona. Mijlocaşul a strâns 1.044 de minute în 14 partide din toate competiţiile. În acest sezon, Busquets este şi căpitanul Barcelonei. "Busi" a fost crescut în celebra academie a Barcelonei, La Masia.

În afara celor trei, presa din Anglia a anunţat zilele trecute că Bruno Guimaraes (24 de ani), de la Newcastle, e şi el pe lista potenţialilor înlocuitori ai lui Sergio Busquets.

  • 9 - nouă milioane de euro este cota de piaţă a lui Sergio Busquets în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2008 este anul în care a fost promovat Sergio Busquets în echipa mare a catalanilor

Afla mai multe despre: sergio busquetsbarcelonainlocuitorzubimendixavide jongneves 

viewscnt
Articole similare