Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Sergio Perez de la Red Bull? Răspunsul dat de pilotul mexican: „Sunt în Formula 1 de 13 ani, le-am văzut pe toate!”

Pleacă Sergio Perez de la Red Bull? Răspunsul dat de pilotul mexican: „Sunt în Formula 1 de 13 ani, le-am văzut pe toate!”

Formula 1

Comentarii

Sergio Perez (33 de ani) are parte de un sezon dezamăgitor la Red Bull Racing, deşi monopostul constructorului austriac este cel mai puternic din actualul sezon.

Pleacă Sergio Perez de la Red Bull? Răspunsul oferit de pilotul mexican

Deşi a avut un început bun de sezon, cu victorii în Arabia Saudită şi Azerbaidjan, mexicanul de la Red Bull a avut câteva sesiuni de calificare de coşmar în ultima perioadă, motiv pentru au luat naştere zvonuri legate de viitorul său la echipa austriacă.

Au apărut inclusiv speculaţii că Sergio Perez va fi înlocuit chiar după pauza de vară a actualului sezon, date fiind performanţele sale dezamăgitoare, mai ales dacă e sa le raportăm la cele ale lui Max Verstappen. Întrebat dacă este îngrijorat de aceste zvonuri, mexicanul a declarat că este de multă vreme în Formula 1 şi a văzut multe situaţii, motiv pentru care nu este deloc atent la ce se discută despre el.

Ba mai mult, pilotul de la Red Bull a dat asigurări că are tot sprijinul oamenilor din conducerea echipei.

„Am ignorat total ceea ce s-a discutat despre mine. Sunt de 13 ani în Formula 1, le-am văzut pe toate. Nu sunt deloc îngrijorat în nicio privinţă. Sunt concentrat să-mi reintru în formă şi să mă bucur de actualul sezon. Am tot sprijinul lui Helmut şi al lui Christian (n.r. oamenii din conducerea Red Bull). Toată echipa este de partea mea şi ştiu ce pot oferi. Ei îmi cunosc potenţialul şi am tot sprijinul lor!”, a declarat Sergio Perez, potrivit autosport.com.

Decizie-şoc! Daniel Ricciardo revine în Formula 1, după jumătate de sezon de absenţă

După sezonul dezamăgitor cu McLaren în 2022, constructorul britanic a ales să-l înlocuiască pe Ricci cu Oscar Piastri, decizie care avea să-l lase pe pilotul de 34 de ani fără angajament în Formula 1 pentru 2023. Pe ultima sută de metri, Daniel Ricciardo a semnat cu Red Bull pentru postura de pilot de rezervă, însă dorinţa australianului era de a reveni cât mai rapid pe grilă.
 
Iată că după numai 10 curse desfăşurate din actualul sezon, Ricci a primit o nouă şansă, chiar la echipa mai mică a celor de la Red Bull. După 10 Grand Prix-uri neconvingătoare, olandezul Nyck de Vries a fost pus pe liber, iar Daniel Ricciardo va avea din nou oportunitatea de a demonstra că este pilotul care a făcut senzaţie în trecut, mai ales în sezoanele 2014, 2015 şi 2018.
 
„Suntem încântaţi să îl avem pe Daniel înapoi în echipa noastră. Nu există dubii în privinţa calităţilor sale. El ştie deja foarte mulţi oameni din echipă, aşa că integrarea lui va fi uşoară şi directă. Echipa va profita din plin de experienţa sa şi de faptul că a câştigat 8 curse în Formula 1”, a declarat Franz Tost, şeful echipei AlphaTauri.

Afla mai multe despre: sergio perezred bullformula 1 

viewscnt
Articole similare