Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă un jucător de la CFR Cluj. Clubul din play-off-ul Superligii care îl vrea şi de ce transferul are şanse mari de reuşită

Pleacă un jucător de la CFR Cluj. Clubul din play-off-ul Superligii care îl vrea şi de ce transferul are şanse mari de reuşită

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este aproape de o nouă despărţire a unui jucător, iar clubul care îl vrea şi-a arătat intenţia de a-l cumpăra definitiv.

CFR Cluj vine după o remiză cu scântei cu FCSB (1-1), iar acum se ia în calcul cedarea definitivă a unui jucător la o altă echipă din Superligă.

Fotbalistul CFR-ului, dorit insistent de o echipă aflată pe loc de play-off în Superligă

Este vorba despre Cătălin Căbuz, portar împrumutat în vara acestui an de clujeni la FC Hermannstadt.

Acesta a avut evoluţii extrem de apreciate la Sibiu, astfel că oficialii de la Hermannstadt intenţionează să demareze în iarnă negocieri cu privire la transferul definitiv al jucătorului, conform Ora de Sibiu.

Prin urmare, dacă se ajunge la un numitor comun între toate părţile implicate, CFR Cluj ar putea bifa prima plecare din această iarnă.

Iar Căbuz ar reveni mai aproape de locurile natale, la Hermannstadt, el fiind născut la Avrig, un oraş din judeţul Sibiu.

În vârstă de 27 de ani, Cătălin Căbuz a mai avut experienţe la Farul Constanţa şi Chindia, în afară de CFR Cluj şi Hermannstadt.

În acest sezon, el a jucat 14 meciuri pentru formaţia sibiană, încasând 14 goluri, iar în patru partide a menţinut poarta intactă.

Afla mai multe despre: cfr clujcatalin cabuzhermannstadt 

viewscnt
Articole similare