You are here:

Plecare importantă! Patronul din Superligă a confirmat că vedeta echipei s-a transferat în străinătate: ”N-am avut ce să mai fac”

Plecare importantă! Patronul din Superligă a confirmat că vedeta echipei s-a transferat în străinătate: ”N-am avut ce să mai fac”

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime a anunţat că Sebastian Mailat nu mai este jucătorul lui FC Botoşani.

Finanţatorul lui FC Botoşani a dezvăluit că Suwon Samsung Bluewings, locul cinci din liga secundă din Coreea de Sud, a plătit clauza de reziliere în valoare de 250.000 de euro, iar jucătorul va fi prezentat în zilele următoare.

Destinaţie exotică pentru Sebastian Mailat! Preferatul lui Valeriu Iftime a semnat cu o echipă din Coreea de Sud

Valeriu Iftime a dat de înţeles că nu şi-ar fi dorit ca fostul golgheter al lui FC Botoşani să plece, însă nu s-a putut opune, deoarece a fost vorba despre o clauză de reziliere.

"Mailat a plecat. A avut clauză să se transfere de 250.000 de euro. A plătit-o un club din Coreea de Sud. Lui i-ar fi expirat contractul acum, dar l-am rugat anul trecut să mai semneze un an. Era bolnav, i-am zis că aştept să fie sănătos şi să semneze pe un an.

A semnat-o, dar cu o clauză de reziliere de 250.000 de euro. Cineva i-a achitat-o şi a plecat. N-am avut ce să mai fac", a spus Valeriu Iftime pentru Sport.ro.

Sebastian Mailat (26 de ani) este cotat de Transfermarkt la 600.000 de euro. În urmă cu două sezoane, Mailat a marcat 16 goluri pentru FC Botoşani şi a fost al treilea în clasamentul golgheterilor din Superligă.

Afla mai multe despre: fc botoşanivaleriu iftimeconference league 

viewscnt
Articole similare