Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PODCAST | ”A plecat dintre noi”. Nicolae Dică şi marele regret: ”Eu nu am avut curajul să îi dau un telefon...”

PODCAST | ”A plecat dintre noi”. Nicolae Dică şi marele regret: ”Eu nu am avut curajul să îi dau un telefon...”

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) a povestit, la Podcast Orange Sport cu Mircea Meşter, unul dintre regretele sale.

Nicolae Dică, fostul jucător, regretă că nu a reuşit să îl cunoască personal pe Jean Constantin, marele actor!

Nicolae Dică şi marele regret din carieră: ”Nu am spus niciodată treaba asta...”

Marele actor, Jean Constantin, s-a născut în anul 1927 la Techirghiol, în Constanţa şi a avut opt fraţi, el fiind cel mai mic dintre toţi băieţii.

  • Constantin, regretatul actor, nu avea studii, dar avea un talent cât pentru 100. A fost considerat, timp de mai mulţi ani, geniul teatrului de comedie.

În 2009 şi 2010, actorul a fost internat în mai multe rânduri din cauza problemelor cardiace. A murit miercuri, 26 mai 2010, în apartamentul său din Constanţa. Vestea morţii a fost făcută publică de către actorul Alexandru Arşinel. Jean Constantin a fost înmormântat în Cimitirul Central din Constanţa în ziua de 28 mai.

Nicolae Dică a dezvăluit că trăiteşte cu regretul că nu a reuşit să îl cunoască personal pe regretatul actor. 

”Nu am spus niciodată treaba asta... Am un regret! Că nu am reuşit să stau niciodată, la o masă, cu marele actor Jean Constantin, în toţi aceşti ani chiar vorbeam cu soţia mea că îmi doream să se întâmple treaba asta.

Tot îi spuneam că îmi iau inima în dinţi şi fac rost de numărul lui. Am stat, am stat şi nu am avut curajul să fac asta. Şi după dânsul a plecat dintre noi şi chiar regret, a fost actorul care mi-a marcat copilăria. Era un vis de-al meu... ”, a declarat Nicolae Dică la Podcast Orange Sport cu Mircea Meşter. 1 la 1.  

Jean Constantin a jucat în peste 50 de filme de-a lungul carierei sale, cum ar fi Haiducii (1966), Prea mic pentru un război atât de mare (1970) sau Toate pînzele sus (serial TV, 1977) – Ismail (ep. 1-12). În anii ’70 a jucat în seria de filme B(rigada) D(iverse), în care a interpretat rolul lui Patraulea.

ULTIMA ORĂ | Nicolae Dică, back in business!

Afla mai multe despre: nicolae dicajean constantin 

viewscnt
Articole similare