Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Posibila demitere a lui Ovidiu Burcă, analizată în direct: „Ştii ce se spune despre facerea de bine..” | EXCLUSIV

Posibila demitere a lui Ovidiu Burcă, analizată în direct: „Ştii ce se spune despre facerea de bine..” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a înregistrat o nouă înfrângere în Superligă, scor 0-1, împotriva celor de la Oţelul Galaţi.

Posibila demitere a lui Ovidiu Burcă, analizată în direct: „Ştii ce se spune despre facerea de bine..” | EXCLUSIV

Astfel, Dinamo a ajuns la a patra înfrângere consecutivă în Superligă, iar clubul din Ştefan cel Mare rămâne în subsolul clasamentului. În studioul Orange Sport, Emil Grădinescu şi Andrei Vochin au analizat situaţia prin care trece tehnicianul la Dinamo.

„Ştii ce se spune despre facerea de bine..nu mai continui. El a scos-o pe Dinamo din groapa ligii secunde, cred că are în continuare credit. Nu are nimeni autoritatea morală să-l dea afară pe Ovidiu Burcă. Refrenul ăsta cu demisia apare în lumea fotbalului care e populată de mulţi indivizi cu caractere mici şi interese mari”, a spus Emil Grădinescu la Orange Sport.

„Burcă a făcut multe lucruri bune, dar la fotbal, ca şi în viaţă, dacă nu poţi face totul, atunci nu eşti bun de nimic, aşa judecă unii. Conducerea lui Dinamo cred că va ţine minte că Burca s-a poziţionat către adevăr şi către binele echipei în momentele ei grele”, a completat Andrei Vochin.

  • După 11 meciuri jucate, Dinamo ocupă locul 15 în clasament, cu doar 8 puncte

"Nu-mi mai puneţi întrebarea asta". Ovidiu Burcă, deranjat de discuţiile despre posibila sa plecare de pe banca lui Dinamo

"Este foarte înfrijorător, atunci când eşti la Dinamo şi pierzi patru meciuri la rând, e greu. Mă aşteptam să fie diferit, am pierdut şi câteva meciuri nemeritat, e greu de analizat.

Când nu marcăm noi, înscrie adversarul, asta e situaţia. Ştiam că Oţelul are un meci direct, noi nu trebuia să intrăm în jocul lor, nu am avut calmitate, nu am avut forţa să jucăm ce pregătisem, dar învăţăm din aceste meciuri.

Din păcate, s-au adunat înfrângerile, nu mai avem încredere în noi, e un moment delicat pe care trebuie să-l gestionăm foarte bine. Ne aşteptam la acest lucru, când schimbi foarte mulţi jucători, e greu să creezi acea unitate de care este nevoie, încă nu simt că acest grup are forţă.

Lipsa unor jucători se simte, erau jucători importanţi, e greu când schimbi atât de mult. Nu mă mai întrebaţi, nu-mi mai puneţi întrebarea asta. Sunt presat de rezultate, nu de oameni, e un club greu, unde oamenii acceptă foarte greu înfrângerea.

Meseria de antrenor e una în care trăieşti de pe o zi pe alta. Nu mă mai întrebaţi de demisie, pentru că nu e momentul acum. Dacă cei din conducere consideră că eu sunt problema, ne aşezăm la masă şi discutăm.

Oamenii ştiu foarte bine în ce moment am venit eu aici, e un moment de criză, dacă ne uităm la rezultate, dar dacă ne uităm cum am pierdut aceste meciuri, cred că se văd şi multe lucruri bune. Trebuie răbdare.

Dacă vom avea tot lotul valid şi vom reuşi să stabilizăm un prim 11, am încredere totală în acest lot" , a declarat Ovidiu Burcă.

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamoemil gradinescu 

viewscnt
Articole similare