Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Postul din primul ”11” al FCSB-ului unde s-ar pregăti rocada. ”Poate să fie peste”. Şansele jucătorului nou-venit de a-i lua locul titularului de drept | EXCLUSIV

Postul din primul ”11” al FCSB-ului unde s-ar pregăti rocada. ”Poate să fie peste”. Şansele jucătorului nou-venit de a-i lua locul titularului de drept | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB are o nouă ”problemă” în cadrul lotului, dar una pe care orice antrenor probabil că şi-ar dori-o indiferent de echipă. Concurenţa pe un singur post între doi jucători de valoare apropiată, iar în cazul de faţă este vorba despre poziţia de fundaş stânga.

FCSB a câştigat cu multă emoţie partida de pe terenul celor de la FC Botoşani, ultima clasată a campionatului, scor 1-0.

Totuşi, această victorie la limită le-a permis roş-albaştrilor să ia un avans faţă de principala urmăritoare, CFR Cluj. 

Distanţa din clasament între cele două rivale este în prezent de trei puncte, după 12 etape jucate.

Se pregăteşte rocada la FCSB? Postul din primul ”11” care ar putea suferi schimbări în alegerea echipei

Victoria de la Botoşani a fost obţinută şi cu aportul lui Cristi Ganea. Achiziţia făcută de FCSB la începutul lunii septembrie a bifat deja al doilea său meci la echipa bucureşteană şi apare, inevitabil, următoarea întrebare.

Dacă evoluţiile fundaşului stânga român vor fi din ce în ce mai bune, va reuşi oare el să devină titularul de drept al postului pe care până acum ”şef” era muntenegreanul Risto Radunovic?

Cu privire la această întrebare a fost chestionat şi Nicolae Dică. Fostul antrenor al roş-albaştrilor este de părere că dacă Ganea va primi şanse tot mai multe, şi-ar putea face apariţia foarte des în echipa de start a FCSB-ului.

”(n.r. Va avea loc Cristi Ganea de Radunovic) Depinde. Dacă lui Ganea i se va da şansa să demonstreze, să joace mai mult, şi ceea ce văd eu că i se dă, cred că poate să fie peste (n.r. Radunovic), să prindă primul 11”, a declarat Dică, la Orange Sport.

Despre concurenţa pentru postul de primă variantă ca fundaş stânga a vorbit şi Mihai Stoica, acesta punând accent în special pe situaţia lui Risto Radunovic.

Muntenegreanul se află la FCSB din luna ianuarie a anului 2021, când a fost cumpărat cu 400.000 de euro de la Astra Giurgiu.

La giurgiuveni, Radunovic a ajuns în vara lui 2017, liber de contract de la Buducnost Podgorica. În prezent, este evaluat la 1,3 milioane de euro.

În total, internaţionalul muntenegrean a bifat la FCSB 111 partide, reuşind cinci goluri şi 11 pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbcristi ganearisto radunovic 

viewscnt
Articole similare