Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premierul Nicolae Ciucă, mesaj după ce echipa de ştafetă 4x100 m liber a luat aur la CM de la Lima: "Doresc să felicit echipa de aur a înotului românesc!"

Premierul Nicolae Ciucă, mesaj după ce echipa de ştafetă 4x100 m liber a luat aur la CM de la Lima: "Doresc să felicit echipa de aur a înotului românesc!"

Alte sporturi

Comentarii

Premierul Nicolae Ciucă a felicitat, miercuri, ”echipa de aur a înotului românesc”.

Asta după ce David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu au câştigat medalia de aur în proba de 4x100 m liber, la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima.

Iar Popovici a stabilit un record al competiţiei, cu timpul 47.07 secunde.

”Doresc să felicit echipa de aur a înotului românesc. Este vorba, din nou, de campionul nostru David Popovici, de Alexandru Constantinescu, Ştefan Cosma şi Patrick Dinu, patru tineri care au făcut din nou ca simbolurile României să fie pe prima treaptă a podiumului”, a spus premierul în şedinţa de Guvern. ”Le mulţumesc şi îi felicit!”, a spus premierul Ciucă.

"Plouă" cu medalii. Ştafeta de 4x100 m liber, AUR la Mondialele de înot de la Lima! David Popovici, încă un record

David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu au câştigat medalia de aur în proba de 4x100 m liber, la la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima. Popovici a stabilit un record al competiţiei, cu timpul 47.07 s.

Timpul României a fost 3:18.84 min.

Pe locul doi s-a clasat Franţa (3:20.29 min.), iar pe poziţia a treia a terminat Lituania (3:20.41 min.).

Tot noaptea trecută,  Vlad Stancu a câştigat medalia de argint la 400 m liber. Timpul său: 3:48.38 min. Vlad a fost întrecut doar de către brazilianul Stephan Steverink (3:48.27 min.), în timp ce pe locul al treilea s-a clasat polonezul Krysztof Chmielewski (3:49.34 min).

 

Afla mai multe despre: nicolae ciucamedaliefelicitari 

viewscnt
Articole similare