Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Germania distruge starurile echipei naţionale după eliminarea de la Campionatul Mondial: ”Ruşinos!”

Presa din Germania distruge starurile echipei naţionale după eliminarea de la Campionatul Mondial: ”Ruşinos!”

Cupa Mondială

Comentarii

Presa din Germnia a reacţionat dur după ce echipa naţională a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar încă din faza grupelor. Nemţii s-au impus în ultimul meci, dar nu a fost de ajuns.

Reprezentativa Germaniei, campioana mondială din 2014, a fost eliminată, joi, în faza grupelor de la CM din Qatar. Grupa E a fost câştigată de Japonia, care a învins Spania cu scorul de 2-1 în ultima etapă a grupelor.

Germania a învins în ultima etapă Costa Rica, scor 4-2, însă rezultatul nu i-a ajutat pe germani să obţină calificarea în optimi. Au marcat Gnabry ’10, Havertz ’73, ’85 şi Fullkrug ’89 pentru Germania, respectiv Tejeda ’58 şi Borges ’70 pentru costaricani. Meciul a fost arbitrat de Stephanie Frappart.

După eliminarea nemţilor, presa din Germania a reacţionat dur. Jurnaliştii de la Bild au catalogat această eliminare ca fiind ruşinoasă.  

Presa din Germania distruge starurile echipei naţionale după eliminarea de la Campionatul Mondial

”Cât de ruşinos! Suntem eliminaţi. 4-2 în meciul cu Costa Rica, dar tot suntem eliminaţi pentru că Japonia a învins Spania. Pentru a doua oară la rând, Germania este eliminată din grupele Mondialului.

Palmares amar: înfrângere ruşinoasă cu Japonia, o remiză contra Spaniei şi o victorie clară contra Costa Ricăi. E O RUŞINE!

După Rusia 2018 ne gândeam că nu se poate mai rău de atât. De azi ştim că se poate. Între cele două Mondiale a fost Campionatul European de anul trecut, unde am fost eliminaţi în optimi, 0-2 contra Angliei.

Trei turnee la rând în care n-am reuşit nimic. Lumea fotbalului obişnuia să tremure în faţa noastră. Acum, Germania a ajuns un pitic al fotbalului”, au scris jurnaliştii de la Bild.

Afla mai multe despre: cupa mondială-qatar-germania 

viewscnt
Articole similare