Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Concordiei a reacţionat după ce impresarul lui Albu a anunţat transferul definitiv al jucătorului la Rapid! ”Am rămas surprins de ce s-a întâmplat! Trebuie să achite banii!”

Preşedintele Concordiei a reacţionat după ce impresarul lui Albu a anunţat transferul definitiv al jucătorului la Rapid! ”Am rămas surprins de ce s-a întâmplat! Trebuie să achite banii!”

Rapid

Comentarii

Preşedintele Concordiei Chiajna a oferit detalii despre transferul lui Alexandru Albu la Rapid.

Chiar dacă agentul fotbalistului a declarat că s-a concretizat mutarea definitivă a jucătorului în Giuleşti, lucrurile ar fi diferite în realitate. Fotbalistul este în continuare jucătorul Concordiei, fiind împrumutat la Rapid. 

Situaţia ar fi diferită faţă de explicaţiile agentului, Rapid mai având de plătit Concordiei Chiajna bani pentru împrumutul jucătorului. În momentul când fotbalistul a fost împrumutat la Rapid, cele două echipe au ajuns la un acord pentru o sumă de bani, care nu a fost până în acest moment plătită în totalitate. 

Potrivit contractului, echipa din Liga 1 trebuie să îi mai plătească Chiajnei o tranşă în luna ianuarie, iar preşedintele Concordiei Chiajna, Cristian Tănase, este sigur că nu vor exista probleme. 

Ulterior, poate fi activată clauza de transfer definitiv, dar Alexandru Albu nu poate fi cumpărat sută la sută, ci doar 60 la sută din drepturile acestuia, iar Concordia Chiajna ar păstra în continuare 40 la sută. 

”Rapid mai are de plătit o sumă din împrumut. A plătit o sumă, dar mai are de achitat alta. Albu este împrumutat pentru o sumă de bani, iar acum, în ianuarie, Rapid trebuie să facă dovada plăţii din tranşa a doua a împrumutului. Apoi, până la o anumită dată, în primăvară, Rapid are opţiunea unui transfer definitiv, dar pentru 60 la sută din drepturile jucătorului. Noi păstrăm 40 la sută.

Nu s-a făcut transferul definitiv, şi eu am rămas surprins de ce s-a întâmplat (n.r. – referitor la declaraţiile impresarului lui Albu). Rapid trebuie să mai achite o sumă pentru împrumut, iar apoi poate să activeze şi opţiunea pentru transferul definitiv, repet, pentru 60 din drepturile federative.

Chiajna păstrează 40 la sută din drepturi, dar nu mai puţin de o sumă. La un eventual transfer al lui Albu de la Rapid, noi avem 40 la sută, dar nu mai puţin de o anumită sumă trecută în contract”, a spus Cristian Tănase, pentru Liga2.ro.

Contractul dintre cele două părţi ar fi plin de clauze, iar dacă din anumite motive, fotbalistul are probleme la Rapid, el se poate întoarce la Chiajna. 

Ce a spus impresarul lui Albu

Nu că nu l-a vrut Balint pe Albu, cine dădea 200 de mii de euro pe Albu? Deci, Rapidul a plătit 50 de mii de euro împrumutul şi încă 150 de mii de euro suma de transfer pe care a activat-o”, afirma impresarul lui Albu în privinţa motivului pentru care UTA nu l-a transferat definitiv sezonul trecut, când l-a luat tot sub formă de împrumut cu opţiune de cumpărare, şi cum Rapid nu l-ar fi ratat şi l-ar fi transferat. 

Afla mai multe despre: rapid-albu chiajna 

viewscnt
Articole similare