You are here:

Preşedintele de la Oţelul, reacţie surprinzătoare după ce Dorinel Munteanu a bruscat un jucător: ”E un antrenor dur, dar nu loveşte!”

Preşedintele de la Oţelul, reacţie surprinzătoare după ce Dorinel Munteanu a bruscat un jucător: ”E un antrenor dur, dar nu loveşte!”

Oțelul Galați

Comentarii

Cristian Munteanu, preşedintele echipei Oţelul Galaţi, a avut o reacţie surprinzătoare după ce Dorinel Munteanu şi-a pierdut cumătul şi şi-a agresat un jucător.

Reacţii de la Galaţi după ce Dorinel Munteanu a bruscat un jucător

Oţelul Galaţi a remizat acasă cu Dinamo, scor 1-1, însă cea mai controversată fază a meciului nu s-a întâmplat pe teren.

Dorinel Munteanu (56 de ani) l-a tras agresiv de tricou şi a ridicat tonul la David Maftei (20 de ani), în timpul meciului Oţelul - Dinamo 1-1. Totul pentru că jucătorul nu l-a privit în ochi în timpul unui dialog de la marginea terenului.

Cristian Munteanu, preşedintele clubului, a comentat gestul făcut de tehnician. Acesta a negat intenţia de violenţă atunci când vine vorba despre Dorinel Munteanu.

"Îl avem pe Dorinel de trei ani. Am văzut multe antrenamente şi cantonamente făcute de el. Nici măcar o dată nu am auzit să înjure vreun jucător sau să jignească. Poate lumea nu mă crede.

A fost supărat că striga la jucător şi jucătorul ori nu l-a auzit ori nu a vrut să întoarcă capul. E un antrenor dur, dar nu loveşte. Eu când eram mic am luat palme, dar aşa erau vremurile.

Era starea de tensiune. Dacă avea ceva cu jucătorul, îl schimba. Ce e mai rău pentru un jucător decât să îl scoţi de pe teren?!

Maftei a rămas pe teren şi aşa de tare s-a speriat de Dorinel că a fost declarat jucătorul meciului", a declarat oficialul, potrivit Prosport.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuotelul galaticristi munteanu 

viewscnt
Articole similare