Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, intrigat de cazul Simonei Halep: ”Este o decizie extrem de dură. De ce?”

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, intrigat de cazul Simonei Halep: ”Este o decizie extrem de dură. De ce?”

Simona Halep

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a reacţionat după suspendarea extrem de drastică a Simonei Halep (31 de ani).

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a afirmat că suspendarea Simonei Halep pentru patru ani este extrem de dură şi este convins că jucătoarea va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

George Cosac: ”Pe mine asta mă intrigă foarte tare”

”Din punctul meu de vedere, este o decizie extrem de dură. Aş vrea să evit să fac o declaraţie până nu va face echipa de avocaţi o declaraţie, până nu va face Simona o declaraţie şi apoi să comentăm şi noi. Noi ştim prea puţine comparativ cu ce ştiu ei.

Cu siguranţă va fi un recurs, cu siguranţă va fi un recurs la TAS, aşa cum am zis. Da, să aşteptăm câteva zile să vedem ce declaraţii vor fi făcute şi apoi ne vom pronunţa şi noi.

Dacă judecătorii au considerat că a fost atât de grav, de ce le-a trebuit atât de mult timp să ia această hotărâre. Pe mine asta mă intrigă foarte tare. Domn’e, dacă ei erau convinşi şi aveau argumentele necesare că ea a încălcat extrem de grav codul, atunci trebuia să dea verdictul ăsta mai repede.

De ce să o ţii atâta când tu erai convins că ai argumentele necesare să o suspenzi aproape maxim? Din ce cunosc eu, nu ştiu să existe vreun sportiv (n.r.  care să fi aşteptat atât de mult verdictul)… Nu cunosc să fi fost vreun caz.

Prea puţin contează ce s-a întâmplat cu ceilalţi. La noi, problema este Simona şi sincer să fiu eu sunt extrem de afectat de decizia asta. Sunt convins că sunt şanse la recurs”, a declarat George Cosac, conform ProSport.

Simona Halep a fost suspendată patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Decizia a fost anunţată marţi de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA), iar românca poate face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Însă, dacă nu va avea câştig de cauză, fostul număr 1 mondial va putea reveni pe teren abia pe 6 octombrie 2026.

Afla mai multe despre: simona halephalep suspendatageorge cosactenis 

viewscnt
Articole similare