Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune pe Edi Iordănescu. Octavian Popescu, cerut insistent pe teren: ”Trebuie să îi dea 45 de minute. Dacă nici el nu e în formă de naţională...” | EXCLUSIV

Presiune pe Edi Iordănescu. Octavian Popescu, cerut insistent pe teren: ”Trebuie să îi dea 45 de minute. Dacă nici el nu e în formă de naţională...” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Octavian Popescu şi Darius Olaru au fost analizaţi de către unul dintre foştii mari internaţionali.

Situaţia de la echipa naţională este diferită pentru cei doi jucători ai FCSB-ului.

Deşi amândoi sunt într-o formă de invidiat la echipa de club, doar Octavian Popescu a fost convocat de Edi Iordănescu.

În schimb, Darius Olaru nu a prins selecţia efectuată de noul selecţioner al României pentru meciurile cu caracter amical disputate în compania celor din Grecia şi Israel.

Presiune pe Edi Iordănescu. Octavian Popescu, cerut insistent pe teren: ”Trebuie să îi dea 45 de minute”

Ioan Andone şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la perioada prin care trece Octavian Popescu. La doar 19 ani, vedeta lui Gigi Becali se află în faţa debutului la prima reprezentativă.

Deşi s-a discutat că Popescu ar putea evolua zece minute în aceste două meciuri, ”Fălcosul” este de părere că fotbalistul FCSB-ului trebuie să primească mult mai multe minute, mai ales în prima partidă, pe Ghencea, pentru a se obişnui cu presiunea.

”Tavi Popescu e într-o formă extraordinară, trebuie să îi dea 45 de minute în astea două meciuri. Trebuie să îi dai drumul ca să îţi dai seama, ai două meciuri.

Poţi să îi dai la primul să vezi ce emoţii are, meci pe Ghencea, presiune, s-au vândut multe bilete, îi dai 30 (n.r. de minute) şi la următorul îi dai 45-60.

Dacă nici ăsta nu e în formă de naţională... când are mingea la picior, poate să facă ce vrea, e killer, n-are frică”, a declarat Ioan Andone, la Telekom Sport.

De asemenea, fostul fundaş al echipei naţionale, cu 55 de selecţii, a explicat şi de ce Edi Iordănescu nu l-a luat pe Darius Olaru pentru meciurile echipei naţionale din acest sfârşit de martie.

”Nu cred că îl cunoaşte pe Olaru. A lucrat la Mediaş şi FCSB cu el, a vrut să vadă altul, e clar. Şi atunci ştie cu Olaru, eu ştiu ce poate să dea. Sunt convins că va face parte din lot pentru Liga Naţiunilor. Nu cred că poate fi ieşit din formă, e constant”, a adăugat Ioan Andone.

Afla mai multe despre: tavi popescuioan andonedarius olaru 

viewscnt
Articole similare