You are here:

Presiune pe Victor Angelescu! Se cere înlocuirea lui Iosif: ”Încerc să-l conving să pună un alt antrenor, nu un băiat bun, fără multă şcoală”

Presiune pe Victor Angelescu! Se cere înlocuirea lui Iosif: ”Încerc să-l conving să pună un alt antrenor, nu un băiat bun, fără multă şcoală”

Rapid

Comentarii

Vivi Răchită a dezvăluit că încearcă să îl convină pe Victor Angelescu să îl înlocuiască pe Mihai Iosif.

În scurta carieră de jucător, Mihai Iosif a reprezentat-o pe Rapid, iar, după retragerea prematură, actuala tehnician al echipei a lucrat doar în cadrul clubului giuleştean.

Deşi a încheiat turul sezonului regulat pe locul 5 în clasament alături de giuleşteni, Mihai Iosif încă are parte de critici în fotbalul românesc.

Antrenorul de 47 de ani a fost cel care a readus-o pe Rapid în primul eşalon şi a condus echipa către un debut incredibil în noul sezon: după şase meciuri, giuleştenii erau neînvinşi şi câştigaseră cinci meciuri.

Vivi Răchită este de părere că Mihai Iosif nu are ce căuta la conducerea unui club ca Rapid şi a dezvăluit că încearcă destul de des să îl convingă pe patronul Angelescu să facă o schimbare pe bancă.

Presiune pe Victor Angelescu! Se cere înlocuirea lui Iosif

Eu vorbesc destul de des cu Victor Angelescu, tot încerc să-l conving să pună un antrenor 100%, unul care să aibă mână liberă.

Jucătorii să ştie că acel antrenor are licenţă, că este cel care decide şi vorbeşte după meciuri, să nu fie doar un băiat bun, cu rezultate, dar fără prea multă şcoală, care vine din rândul suporterilor, dar care, iertat să fiu, nu poate să se ridice la nivelul Ligii 1.

Iar Rapid este un fenomen, s-au făcut investiţii. Să ne uităm la linia de apărare, este probabil una dintre cele mai bune din campionat.

Dacă ai un portar decent, o linie de fund stabilă şi un mijlocaş defensiv, poţi juca cu foarte multe echipe din Liga 1 fără să primeşti gol.

Pe faza de atac îl ai pe Bălan, care printr-o lovitură liberă, o execuţie, îţi poate aduce un gol, şi uite că s-a făcut tactica.

Se vede cu ochiul liber că la Rapid nu există antrenorul principal, ci unul secund”, a declarat Vivi Răchită, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare