Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Previziunea lui Gică Hagi! ”Regele” a intrat în direct şi a reamintit ce a declarat înainte de România - Ucraina: ”Am spus asta de o lună” | EXCLUSIV

Previziunea lui Gică Hagi! ”Regele” a intrat în direct şi a reamintit ce a declarat înainte de România - Ucraina: ”Am spus asta de o lună” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Gheorhge Hagi a intrat în direct la Orange Sport, după succesul de răsunet din meciul de debut la EURO 2024, contra Ucrainei, scor 3-0.

”Regele” a avut doar cuvinte de laudă la adresa tricolorilor lui Edi Iordănescu şi a pus calificarea României la EURO şi pe seama rezultatelor bune înregistrate în ultimii ani la tineret.

În plus, Gică Hagi a prevăzut încă din urmă cu o lună că România va obţine cele trei puncte în partida de debut şi a remarcat parcursul din preliminarii, mai ales din ultimul joc, cel de pe Arena Naţională, contra Elveţiei.

Hagi a ştiut! ”Regele” a intrat în direct după meciul cu Ucraina şi şi-a adus aminte ce a declarat în umră cu o lună: ”Am spus asta”

”De aceea am şi zis că vom câştiga de acum o lună. Am şi dat declaraţie, că primele două meciuri le câştigăm şi cu Slovacia facem egal. La EURO lucrurile se egalează, e doar o chestiune de marketing la ei, dar jucătorii noştri în campanie au arătat potenţial foarte bun, la U21 au arătat că au potenţial, cu Elveţia au jucat extraoardinar şi le-a venit momentul. L-au căutat, l-au găsit şi bravo lor. 

Ce să vorbim individual când toţi jucătorii au fost fenomenali?! Au făcut un meci complet, fiecare a ieşit în evidenţă şi rămânem cu actorii care au făcut diferenţa, au marcat, dar practic acele situaţii au fost făcute colectiv, că individual un jucător marchează dacă faci bine. 

Ce să mai vorbim când un jucător face perfect şi echipa face totul perfect? Felicitări şi de mâine să o luăm de la capăt, că de mâine o luăm de la capăt şi să câştigăm cu Belgia acum. 

E cel mai frumos să gestionezi bucuria, vrei să câştigi, ca să ai încredere. Pe majoritatea jucătorilor îi ştiu, sunt foarte buni, concentraţi şi o vor face foarte bine. Nu contează, noi am făcut o muncă, dar toţi cei care au muncit şi important e că merite au cei care i-au selectat, i-au construit. De afară ne bucurăm, dar meritul total e al celor implicaţi, care i-au făcut să dea randament. 

Printre cele mai bune meciuri. Mereu am avut momente când am făcut meciuri foarte bune, dar acesta poate e cel mai bun, cel mai înalt, iar mie din tribună mi-a plăcut mult. Au făcut totul perfect. 

Am anticipat nişte rezultate, vedem ce facem în grupă, ne concentrăm pe următorul meci şi vom vedea”, a spus Gică Hagi, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniagică hagi 

viewscnt
Articole similare