Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima amendă la Universitatea Craiova în acest an! Fotbalistul care a comis-o în înfrângerea cu FC Botoşani: "A pus o pată neagră pe clubul nostru" | VIDEO

Prima amendă la Universitatea Craiova în acest an! Fotbalistul care a comis-o în înfrângerea cu FC Botoşani: "A pus o pată neagră pe clubul nostru" | VIDEO
Comentarii

Fundaşul Raul Silva a comis-o în primul meci din 2023 şi a încasat prima amendă a anului al Universitatea Craiova. Acţionarul Mihai Rotaru s-a arătat deranjat de ce a făcut apărătorul brazilian.

Raul Silva, amendat pentru că a scos telefonul pe banca de rezerve în FC Botoşani - Universitatea Craiova 1-0

Rămas rezervă din cauza unei accidentări, în FC Botoşani - Universitatea Craiova 1-0, în Superligă, Raul Silva a fost surprins când a scos telefonul din buzunar. Preţ de câteva secunde, fundaşul brazilian a privit în ecranul telefonului, dar a fost suficient pentru a primi o amendă. 

Mihai Rotaru a comentat momentul petrecut în timpul primei reprize, în Moldova. 

"Aşa şi este. A pus o pată neagră pe ceea ce înseamnă clubul nostru din toate punctele de vedere. Este amendat. A spus că ‘Domne, am scos doar să mă uit să văd cât e ceasul’.

Nu avea voie, nu contează, nu avea ce să caute telefonul la el în buzunar! Suntem foarte supăraţi pe acest lucru.

Nu este o scuză, dar Raul Silva a fost accidentat, deci înţelegem… s-a accidentat seara la fazele fixe şi el a fost trecut pe foaie doar ca număr.

Nu era nicio şansă ca el să intre, adică el nu a fost niciodată pregătit de competiţie pentru acest meci. Era clar. Nu era nicio şansă ca el să joace în acest meci şi atuncea, fiind doar la număr, putem spune că singura lui scuză e că era deconectat", a declarat Mihai Rotaru, pentru Fanatik

Eugen Neagoe, debut ratat ca antrenor la Universitatea Craiova

FC Botoşani a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, formaţia CS Universitatea Craiova, scor 1-0, într-un meci al etapei a 22-a din Superligă.

Eugen Neagoe a debutat cu o înfrângere pe banca echipei craiovene. Gazdele au înscris unicul gol al meciului în minutul 35, când Mailat a înscris la o minge respinsă de Roguljic.

După finalul meciului jucătorii olteni au protestat, iar arbitrul Radu Petrescu a dat un cartonaş galben lui Creţu şi a mai rămas câteva minute pe teren înainte de a pleca la vestiare.

FC Botoşani a acumulat 24 de puncte şi este pe locul 10, în timp ce CS Universitatea Craiova se află pe locul 5, cu 38 de puncte.

Afla mai multe despre: raul silva amendatuniversitatea craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare