Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima decizie care nu i-a picat bine lui Edi Iordănescu la naţională: "Am venit şi fugi de mine". Selecţionerul a dorit neapărat să poarte discuţia | EXCLUSIV

Prima decizie care nu i-a picat bine lui Edi Iordănescu la naţională: "Am venit şi fugi de mine". Selecţionerul a dorit neapărat să poarte discuţia | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Noul selecţioner al naţionalei României, Edward Iordănescu, a recunoscut că transferul lui Nicolae Stanciu în China nu i-a picat bine. Antrenorul a vorbit cu cel care a fost om de bază în ultimii ani la reprezentativa ţării.

Edi Iordănescu, într-o discuţia cu Nicolae Stanciu: "Am venit şi fugi de mine"

Slavia Praga a anunţat despărţirea oficială de Nicolae Stanciu. Mijlocaşul român se va alătura echipei Wuhan Three Towns, din prima ligă chineză, unde va avea un salariu superior celui din Europa. 

Într-o perioadă în care Edi Iordănescu monitorizează jucători şi plănuieşte să readucă la naţională un fotbalist restras, selecţionerul a discutat şi cu Nicolae Stanciu. 

"Nu exclud în totalitate aducerea lui, în cazul lui Nicuşor Stanciu, cu care am şi glumit, pentru că şi cu el am lucrat în trecut, la Vaslui. I-am spus că te-ai găsit exact când am venit să fugi de mine şi, din păcate, i-am înţeles situaţia, nu înseamnă că am fost de acord. Dar până la urmă sunt decizii pe care numai ei le pot lua.

Eu cred că putea cel puţin doi, trei ani să rămână în spaţiul european şi mai aproape de echipa naţională, pentru că este la un nivel care îi permitea asta. Am înţeles de la el că a fost o ofertă foarte bună pentru club şi clubul avea nevoie de această reţetă financiară şi la fel a fost o ofertă extraordinar de bună pentru el.

Decizia lui... Vom vedea cum vom gestiona, calendarul ne ajută, pentru că având patru jocuri în calupul ăsta oficial, las la o parte cele două jocuri amicale unde nu se pune problema să fie. Trebuie să-i lăsăm timp să se adapteze acolo, să joace, să se obişnuiască familia", a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport. 

Primele meciuri ale României din mandatul lui Edi Iordănescu

Noul selecţioner va fi pe bancă la primele meciuri oficiale în iunie, când sunt programate întâlniri din Grupa 3 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor, din care mai fac parte Finlanda, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina. Primul meci va fi la 4 iunie, în deplasare, cu Muntenegru.

Până atunci, naţionala are două amicale în martie. La 25 martie, pe Stadionul Steaua, tricolorii vor întâlni naţionala Greciei. Patru zile mai târziu, la 29 martie, România va juca în deplasare cu Israel.

Afla mai multe despre: edward iordanescuedi iordanescu selectioner 

viewscnt
Articole similare