Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima problemă pentru Costel Pantilimon, după ce preluat ”frâiele” lui Poli Timişoara. ”Jucătorul e de negăsit!”

Prima problemă pentru Costel Pantilimon, după ce preluat ”frâiele” lui Poli Timişoara. ”Jucătorul e de negăsit!”

Liga 2

Comentarii

Fostul internaţional român Costel Pantilimon (36 de ani) întâmpină primele probleme serioase din postura de manager al echipei Politehnica Timişoara.

În urmă cu câteva săptămâni, fostul portar al celor de la Poli Timişoara sau Manchester City a decis să accepte o nouă provocare în cariera sa: revitalizarea fotbalului în oraşul în care s-a dezvoltat profesional.

Poli Timişoara, reclamată de un jucător la FIFA

Fotbalistul croat Karlo Plantak le dă mari bătăi de cap conducătorilor de la Poli Timişoara, deoarece nu a fost de acord cu rezilierea contractului, iar acum este de negăsit.

În plus, acesta a reclamat clubul de pe Bega la FIFA, deoarece nu şi-ar fi respectat obligaţiile contractuale.

  • Un jucător străin poate ”sări” peste Comisiile din România şi se poate adresa direct forurilor internaţionale.

Venit în vara trecută la Poli Timişoara, Karlo Plantak nu s-a adaptat, iar decizia conducerii a fost desfacerea contractului. Cu toate acestea, croatul a refuzat propunerea, şi a deschis litigiu la FIFA.

În acelaşi timp, fotbalistul nu a mai dat niciun semn de viaţă. Nu s-a mai întors în România, la antrenamentele echipei, iar conducătorii formaţiei din Liga 2 nu au idee despre ce s-a întâmplat cu el.

Pantilimon, dispus să discute cu Plantak

Costel Pantilimon este de părere că problema s-ar rezolva rapid, dacă jucătorul ar fi dispus ”să se arate la faţă” şi să fie dispus la discuţii. 

Eu, de când am venit, am încercat să găsesc o cale de comunicare cu el. Dar nu ne-a răspuns sub nicio formă, e de negăsit. Aş dori să discut cu el sau cu agentul lui, dar nici acesta nu e de găsit. Aş vrea să văd în primul rând ce vrea el. Sunt drepturile lui, într-adevăr. Este un litigiu, sunt mai multe etape.

Există mai multe mailuri trimise de noi, de club, e un proces în desfăşurare. Noi încercăm să ne susţinem partea, el încearcă să obţină ceea ce îşi doreşte. Ea mai uşoară rezolvare ar fi dacă am comunica”, a declarat Costel Pantilimon, conform liga2prosport.ro.

Afla mai multe despre: pantilimonplantak 

viewscnt
Articole similare