Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a terminat doar pe 4 la 200 de metri liber: „Pur şi simplu nu am mai putut!” Diferenţă uriaşă faţă de performanţa reuşită la Europene în 2022

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a terminat doar pe 4 la 200 de metri liber: „Pur şi simplu nu am mai putut!” Diferenţă uriaşă faţă de performanţa reuşită la Europene în 2022

David Popovici

Comentarii

David Popovici (18 ani) a oferit prima reacţie, după ce nu a reuşit să-şi apere titlul mondial la proba de 200 de metri liber.

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a terminat doar pe 4 la 200 de metri liber

„Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat, sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost foarte bune, dar pur şi simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut.
 
Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzaţie cu cât am reuşit să ne pregătim şi cum am reuşit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câştigi, uneori iei locul patru”, a spus David Popovici.

Campionul român a încheiat doar pe locul 4 proba, fiind depăşit de Matthew Richards, Tom Dean şi Sunwoo Hwang. David Popovici a oprit cronometrul la 1:44.90, fiind cu 6 zecimi de secundă mai lent decât Matthew Richard, noul campion mondial la această probă.

Surprinzătoare este diferenţa uriaşă dintre timpul stabilit de Popovici la acest turneu şi timpul său de la Campionatele Europene de la Roma din 2022. La aceeaşi probă, David oprea cronometrul la 1:42,97, cu aproape două secunde mai rapid!

Reacţia jurnaliştilor de la L'Equipe după finala dramatică pierdută de David Popovici. Ce au scris francezii despre român

Marele favorit al probei de 200 m liber, românul David Popovici a cedat pe finalul cursei şi a ratat un loc pe podium la Mondialele de la Fukuoka (Japonia).

Jurnaliştii de la L'Equipe îl vedeau drept marele favorit în finala de 200 metri pe David Popovici şi s-au declarat surprinşi de ratarea podiumului de către înotătorul român.

"Marele favorit al probei de 200 m liber, David Popovici a cedat surprinzător pe finalul cursei. Acum, el va trebui să îşi gestioneze mult mai bine mişcările la 100 metri" , au notat francezii.

Campion mondial la 100 m şi 200 m liber la Budapesta în 2022, David Popovici nu va repeta aceeaşi dublă de aur la Fukuoka (Japonia).

Afla mai multe despre: david popovicicampionatul mondial de inotinot 

viewscnt
Articole similare