Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Heung-min Son când l-a cunoscut pe Drăguşin: ”De Radu sunt puţin speriat”

Prima reacţie a lui Heung-min Son când l-a cunoscut pe Drăguşin: ”De Radu sunt puţin speriat”

Premier League

Comentarii

Fundaşul român Radu Drăguşin (22 de ani) a fost caracterizat de căpitanul lui Tottenham, sud-coreeanul Heung-min Son (31 de ani).

Heung-min Son este cel mai important jucător din lotul actual al celor de la Tottenham. Sud-coreeanul este şi căpitanul grupării din Londra.

El a revenit recent la echipă după ce a participat alături de naţionala Coreei de Sud la Cupa Asiei, acolo unde a fost eliminat în semifinale de Iordania.

Heung-min Son, impresionat de Radu Drăguşin, noul său coleg de la Tottenham: ”E un băiat fantastic”

Astfel, întors la Londra, Heung-min Son a făcut cunoştinţă şi cu jucătorii transferaţi de Tottenham în această iarnă, germanul Timo Werner şi românul Radu Drăguşin.

Căpitanul lui Spurs a vorbit despre noii săi colegi de la echipă, iar impresia pe care i-a lăsat-o fundaşul central român l-a lăsat fără cuvinte pe sud-coreean.

"Am găsit doi jucători noi, pe Timo şi Radu. Cu Timo pot vorbi în germană. La echipa naţională avem un fizioterapeut german, care e prieten bun cu Timo. 

De Radu sunt puţin speriat pentru că este atât de mare. E un băiat fantastic. Vrea să muncească, vrea să se îmbunătăţească în fiecare zi", a declarat Heung-min Son, într-un interviu acordat canelelor oficiale ale lui Tottenham.

Radu Drăguşin a bifat trei meciuri în tricoul formaţiei din Premier League. 

Heung-min Son a ajuns la Tottenham în 2015, fiind cumpărat cu 30 de milioane de euro de la Bayer Leverkusen. A jucat 394 de meciuri, reuşind 157 de goluri şi 86 de pase decisive.

Afla mai multe despre: premier leagueheung min sontottenhamradu dragusinstranieri 

viewscnt
Articole similare