You are here:

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce Gigi Becali a anunţat că ”99% vine la FCSB”. Declaraţia misterioasă a antrenorului

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce Gigi Becali a anunţat că ”99% vine la FCSB”. Declaraţia misterioasă a antrenorului

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a dezvăluit că încă nu a semnat contractul cu FCSB, după ce Gigi Becali a anunţat că este 99% sigur că acesta va accepta oferta.

Liber de contract, Marius Şumudică este foarte aproape de a semna cu FCSB. Gigi Becali a dezvăluit toate detaliile din contract, care însă încă n-a fost semnat. Totuşi, într-o declaraţie făcută în această dimineaţă, Gigi Becali s-a arătat optimist.

Pe de altă parte, Marius Şumudică prelungeşte misterul şi spune că este în continuare un antrenor liber de contract.

Reacţia lui Şumudică după ce Becali l-a dat ca sigur la FCSB

În această dimineaţă, Gigi Becali a dezvăluit că Valeriu Argăseală i-a trimis contractul lui Marius Şumudică, pentru a-l parcurge. Potrivit înţelegerii, Marius Şumudică ar urma să câştige luna 20.000 de euro şi ar avea diferite bonusuri de performanţă.

Cel mai interesant dintre ele este cel pentru calificarea în grupele Champions League, care este în valoare de 500.000 de euro. Cu toate acestea, Marius Şumudică a cerut timp de gândire.

Antrenorul în vârstă de 50 de ani este nemulţumit de reacţia pe care au avut-o ultraşii FCSB-ului, dar îi este teamă şi ca va deveni un renegat pentru suporterii Rapidului. Contactat de cei de la Playsport.ro, Şumudică a prelungit misterul:

”Sunt un antrenor liber. Nu am semnat cu nimeni. Şi nici nu aveam cum să semnez prin telefon”, a fost răspunsul lui Şumudică după ce a fost întrebat dacă a semnat cu FCSB.

Gigi Becali, despre venirea lui Şumudică: ”Nu e 90%, e 99%”

Joi dimineaţă, Valeriu Argăseală a fost delegat de Gigi Becali să se ocupe de contractul lui Marius Şumudică. După o conversaţie cu preşedintele FCSB, Gigi Becali s-a declarat extrem de încrezător că Marius Şumudică va semna contractul:

”I-a zis să-i trimită contractul să-i citească şi să-l semneze. Nu e 90%, e 99%. Stăpânul dă ordine şi se face treaba. Eu am dat ordine şi acum fac treaba. Ei le-au făcut şi semnează”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare