Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Marouane Fellaini, după ce fost depistat pozitiv cu COVID-19. "Sunt la spital"

Prima reacţie a lui Marouane Fellaini, după ce fost depistat pozitiv cu COVID-19. "Sunt la spital"

Fotbal

Comentarii

Fostul Internaţional belgian Marouane Fellaini, acum la formaţia Shandong Luneng, testat pozitiv cu COVID-19, a declarat că se simte bine şi că se află în grija medicilor chinezi.

Marouane Fellaini a revenit în China, vineri, iar autorităţile l-au plasat în carantină pentru două săptămâni. Totodată, mijlocaşului i s-a efectuat un test, care a ieşit pozitiv.

"Dragi prieteni, am fost testat pentru coronavirus şi rezultatul a fost pozitiv. Acum, m-am reîntors în China şi sunt tratat la spital. Vă pot asigura că totul este bine pentru mine, acum. Le mulţumesc fanilor, staff-ului medical şi clubului pentru grija şi atenţia lor. Voi urma tratamentul şi sper să revin pe teren cât mai repede posibil", a scris, el pe Instagram.

Asimptomatic, Fellaini se află sub observaţie medicală la un spital din Jinan. El este primul fotbalist din China testat pozitiv cu Sars-CoV-2.

Fellaini, 32 de ani, a mai jucat pentru Standard Liege, Everton şi Manchester United. El are 87 de prezenţe în naţionala Belgiei, din care s-a retars în urmă cu un an.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare