Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Messi după ce a fost desemnat cel mai bun jucător al anului, la gala FIFA The Best: ”Le mulţumesc coechipierilor mei”

Prima reacţie a lui Messi după ce a fost desemnat cel mai bun jucător al anului, la gala FIFA The Best: ”Le mulţumesc coechipierilor mei”

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi (35 de ani) a oferit prima reacţie după ce a câştigat trofeul de cel mai bun jucător al anului 2022, la gala FIFA The Best.

Prima reacţie a lui Messi după ce a fost desemnat cel mai bun jucător al anului, la gala FIFA The Best: ”Le mulţumesc coechipierilor mei”

Lionel Messi, campion mondial cu Argentina, a fost desemnat cel mai bun jucător al anului 2022, la gala FIFA The Best de la Paris.

Fotbalistul sud-american i-a învins în finală pe francezii Kylian Mbappe, chiar colegul său de la PSG, şi Karim Benzema, fostul său mare rival de la Real Madrid.

După ce a primit trofeul, graţie în primul rând succesului istoric cu Argentina de la Campionatul Mondial, Messi a avut un discurs emoţionant în care i-a lăudat pe cei doi fotbalişti învinşi.

De asemenea, şi-a felicitat colegii din naţionala Argentinei, menţionându-i pe portarul Emiliano ”Dibu” Martinez şi pe selecţionerul Lionel Scaloni.

”Vreau să spun că e o plăcere să fiu aici din nou, între cei trei, Benzema, chiar dacă nu e, Kylian, ambii au avut un an extrem de mare.

Vreau să le mulţumesc coechipierilor mei, sunt aici azi Scaloni, Dibu, fără ei nu am fi azi aici. Trofeul e parte din ei, e recunoaşterea pentru echipă.

A fost o nebunie anul ăsta după atâta luptă, e un vis pentru orice jucător. Foarte puţini jucători reuşesc să îl câştige, eu am reuşit. 

Mulţumesc familiei, argentinienilor pentru modul în care am trăit, va rămâne pe viaţă în amintirile noastre.

Îi pup pe băieţii mei, care ne urmăresc. Vă mulţumesc”, a fost prima reacţie a lui Messi, după ce a fost desemnat cel mai bun jucător al anului 2022, la gala FIFA The Best de la Paris.

Messi a venit la gala de la Paris alături de soţia sa, Antonella Rocuzzo.

Lionel Messi a mai câştigat această distincţie în 2019.

Afla mai multe despre: messiargentina 

viewscnt
Articole similare