Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a marcatorului Mitrea după victoria cu Farul: ”Sper să fie momentul în care ne descătuşăm. Puteam să mă bucur mai tare, dar îmi respect fosta echipă”

Prima reacţie a marcatorului Mitrea după victoria cu Farul: ”Sper să fie momentul în care ne descătuşăm. Puteam să mă bucur mai tare, dar îmi respect fosta echipă”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a reuşit să se califice în optimile Cupei României, după ce a trecut cu 1-0 de Farul, în deplasare, miercuri seara.

Sepsi a reuşit să treacă de Farul în 16-mile Cupei României, însă partidă a fost una foarte controversată. Covăsnenii s-au impus la limită, 1-0, graţie golului marcat de Mitrea din penalty, numai că lovitura de la 11 metri a fost una inventată.

Faultul lui Larie asupra lui Luckassen a avut loc în afara careului, astfel că trebuia dictată lovitură liberă, nu penalty. Hagi şi Popescu au criticat dur arbitrajul, însă pe cei de la Sepsi nu îi deranjează, având în vedere că au reuşit să se califice în optimi.

În urma partidei, marcatorul Mitrea a vorbit despre jocul prestat. Căpitanul lui Sepsi a declarat că a fost mulţumit că echipa sa a urmat efectiv planul de joc şi a recunoscut că forma covăsnenilor nu a fost cea mai bună în ultima vreme. În plus, fundaşul central a dat de înţeles că Sepsi se va concentra pe Cupa României, pentru a putea prinde cupele europene.

Prima reacţie a marcatorului Mitrea după victoria cu Farul

Ştiam că o să ne aştepte un meci greu, a şi fost un meci disputat. Ştiam ce avem de făcut împotriva lor. Cred că ne-a ieşit destul de bine. Ştiam că  o echipă căreia îi place mingea şi dacă suntem agresivi cu ei nu le place. Sper să fie un moment în care să ne descătuşăm că în ultimele etape din campionat nu am reuşit să câştigăm.

Mă puteam bucura mai tare, dar nu voiam pentru că respect echipa unde am fost. Cupa este tarseul cel mai scurt către o cupă europeană. În campionat nu stăm foarte bine, trebuie să recunoaştem”, a declarat Bogdan Mitrea.

Afla mai multe despre: sepsibogdan mitreafarul sepsi 

viewscnt
Articole similare