Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie din partea conducerii lui Dinamo după ce un suporter l-a lovit pe Mircea Orbuleţ | EXCLUSIV

Prima reacţie din partea conducerii lui Dinamo după ce un suporter l-a lovit pe Mircea Orbuleţ | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele lui Dinamo, Vlad Iacob a anunţat măsurile care vor fi luate în privinţa suporterului care l-a nimerit cu un pahar pe Mircea Orbuleţ.

Reprezentantul clubului s-a pronunţat şi a făcut clar faptul ca gesturile de acest fel nu ar trebui să existe în fotbal şi că formaţia "alb-roşie" va lua toate măsurile pentru a-l identifica pe suporter.

"Vom lua toate măsurile pentru a-l identifica pe acest suporter şi dacă reuşim să facem acest lucru bineînţeles că va primi o interdicţie de a participa la partidele noastre.

Clubul Dinamo condamnă astfel de gesturi, considerăm că nu îşi au locul în fotbal indiferent de prestaţiile arbitrilor sau ale adversarilor.

Acest fel de comportamente sunt indezirabile la meciurile clubului. Vom lua o decizie pe măsura faptei." a declarat Vlad Iacob pentru Orange Sport.

Meciul de pe stadionul Arcul de Triumf a început cu Dinamo în atac, gazdele punându-l la încercare pe Ducan în câteva rânduri.

Prima repriză s-a încheiat însă fără gol marcat. În minutul 62 Politic a trimis în bară, dar Dinamo a reuşit sa marcheze golul victoriei în minutul 90+6, după intervenţia nefericită a lui Ducan. 

Burcă exultă după prima victorie a lui Dinamo de la revenirea în Superligă

”A fost un meci dificil, contra unei echipe bune, care joacă fără niciun fel de complex de inferioritate, cu jucători foarte buni de contraatac. Am avut un meci complicat, a trebuit să atacăm, dar să pregătim şi momentele în care pierdeam mingea.

Aveam nevoie de victoria asta, aveam nevoie de încredere. Victoriile sunt cele mai importante, îţi dau încredere că lucrurile sunt OK. Eu cred că am fost echipa care a dominat jocul, a încercat să-şi creeze ocazii. Nu cred că se pune problema echipei care merita să câştige.

A fost un meci pe care l-am controlat. Atmosfera este una foarte bună în vestiar. Suntem încă intr-un moment de tranziţie.

(n.r. despre meciul cu FC Voluntari) Întâlnim una dintre cele mai bune echipe. Voluntari are un nucleu de jucători ce joacă împreună de foarte mulţi ani. Ne va aştepta o partidă foarte dificilă”, a spus Ovidiu Burcă, după meciul cu FC Botoşani.

 
 

Afla mai multe despre: dinamovlad iacob 

viewscnt
Articole similare