Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie după decesul marelui Pele: ”Te iubim infinit! Odihneşte-te în pace!”

Prima reacţie după decesul marelui Pele: ”Te iubim infinit! Odihneşte-te în pace!”
Comentarii

Pele, legenda fotbalului brazilian, a încetat din viaţă la vârsta de 82 de ani, iar fiica sa, Kelly Nascimento, a oferit prima reacţie în mediul online.

Pele, singurul jucător care a câştigat de trei ori Cupa Mondială, a decedat astăzi, 29 decembrie 2022, la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo.

Prima reacţie după decesul marelui Pele

Una dintre fiicele sale, Kelly Nascimento, care i-a fost alături până în ultimele clipe ale vieţii acestuia, a reacţionat în social media după pierderea tatălui ei.

”Tot ceea ce suntem este datorită ţie! Te iubim infinit! Odihneşte-te în pace!”, a fost mesajul de adio postat de Kelly Nascimento, pe Instagram, însoţit de o fotografie sugestivă care arată legătura puternică pe care Pele o avea cu familia sa.

Sănătatea lui Pele se înrăutăţise pe măsură ce îmbătrânise, iar în ziua de 29 noiembrie a fost internat la Spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo.

Medicii afirmau la sfârşitul lunii decembrie că primeşte ”îngrijiri crescute” legate de ”disfuncţii renale şi cardiace” cauzate de cancerul cu care se lupta de mai bine de un an.

Fostul mare fotbalist brazilian avea şi o infecţie respiratorie, iar familia lui transmitea că va rămâne la spital în timpul sărbătorii de Crăciun, dar a decedat la scurt timp după aceea.

Ca jucător, Pele a evoluat doar pentru două echipe în cariera sa, Santos şi NY Cosmos, între 1956 şi 1978, când şi-a încheiat cariera, cu trei Cupe Mondiale cucerite cu Brazilia şi şase campionate câştigate în Brazilia. 

Afla mai multe despre: pelefamilie pele 

viewscnt
Articole similare