Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie surprinzătoare după remiza norocoasă a României: "Israel nu a fost superioară, evoluţiile jucătorilor noştri au fost chiar bune"

Prima reacţie surprinzătoare după remiza norocoasă a României: "Israel nu a fost superioară, evoluţiile jucătorilor noştri au fost chiar bune"
Comentarii

Adrian Porumboiu a trecut peste suferinţa tricolorilor şi a văzut aspectele pozitive din România - Israel 1-1

Vin primele reacţii dinspre Arena Naţională, după România - Israel 1-1

Reprezentativa României a remizat, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, sor 1-1, cu selecţionata Israelului, într-un meci din grupa I de calificare la Campiontul European din 2024. 

La câteva minute după finalul meciului, Adrian Porumboiu a vorbit "la cald" despre partida dintre cele două candidate la locul secund în grupă. 

"N-aş putea să spun că nu mi-a plăcut. Am avut atitudine. Mi-a plăcut Alibec, dar peste toţi mi-a plăcut Coman, a făcut faza de atac şi de apăreare. A lipsit să nu mai primim un gol. Nu a fost o echipă superioară Israel, evoluţiile jucătorilor noştri au fost chiar bune, am avut şi ocazii. Cu Kosovo va fi mai greu decât azi, dar dacă va fi stadionul plin va fi un rezultat bun. 

Am vrut să ţinem de rezultat, dar trebuie şi să poţi. Asta e situaţia. Nu ne-a făcut nimic arbitrul, nu a fost nimic care să nu ne fi dat şi care să fi avut. Cât avem şanse haideţi să gândim frumos. Era mai bine dacă am fi câştigat. 

Probabil că eu aş aştepta să-l vedem şi pe Hagi la meciul cu Kosovo, e o părere. Va juca probabil cu Kosovo şi probabil o va face bine", a declarat Adrian Porumboiu, după România - Israel, 1-1, în preliminariile EURO 2024. 

Clasamentul grupei I: 1. Elveţia - 11 puncte, 2. România - 9 puncte, 3. Israel - 8 puncte, 4. Belarus - 4 puncte, 5. Kosovo - 4 puncte, 6. Andorra 2 puncte

Afla mai multe despre: adrian porumboiuromania israelromania preliminarii euro 2024 

viewscnt
Articole similare