You are here:

Primele rezultate ale zilei din preliminariile EURO 2024! Ucraina a plecat fericită după meciul cu Anglia, Suedia a învins cu 5-0

Primele rezultate ale zilei din preliminariile EURO 2024! Ucraina a plecat fericită după meciul cu Anglia, Suedia a învins cu 5-0
Comentarii

Echipa naţională de fotbal a Angliei a încheiat la egalitate, sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, meciul disputat în compania reprezentativei Ucrainei, în grupa C a calificărilor la Euro 2024.

Calificări Euro 2024: egal între Ucraina şi Anglia; Suedia a făcut scor la Tallinn

Ucraina a înfruntat Anglia la Wroclaw, în Polonia, şi a deschis scorul părin Zinchenko, în minutul 26. Englezii au egalat prin fundaşul Kyle Walker, până la pauză şi acesta a rămas şi scorul final, chiar dacă elevii lui Gareth Southgate au cerut de două ori penalti în repriza secundă, iar VAR-ul i-a refuzat tot de două ori. Anglia rămâne pe primul loc în grupa C, cu 13 puncte din cinci partide, urmată de Ucraina, care a adunat 7 puncte din patru meciuri jucate.

La Tallinn, pe Le Coq Arena, Estonia nu a făcut faţă Suediei, într-un meci arbitrat de o brigadă românească, avându-l la centru pe Horaţiu Feşnic. Suedezii au făcut scor şi au reuşit abia a doua victorie în grupa F, unde se află pe locul 3, cu 6 puncte, la distanţă de ocupantele primelor două locuri, ocupate de Belgia şi Austria, ambele cu câte zece puncte.

Rezultate înregistrate sîmbătă, în calificările pentru Euro 2024:

Grupa C: Ucraina – Anglia 1-1 (Zinchenko 26 / Walker 41);

Grupa F: Azerbaidjan - Belgia 0-1 (Carrasco 38);

Grupa F: Estonia – Suedia 0-5 (Gyokeres 18, Kulusevski 24, Isak 39, Quaison 75, Claesson 90+2);

Grupa I: Andorra – Belarus 0-0.

Afla mai multe despre: preliminarii euro 2024rezultate preliminarii euro 2024ucraina anglia 

viewscnt
Articole similare